1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Anadolu Sigorta'ya "En İyi Data Odaklı Pazarlama" dalında gümüş ödül

Anadolu Sigorta'ya "En İyi Data Odaklı Pazarlama" dalında gümüş ödül

Anadolu Sigorta The Hammers Ödülleri'nde Gümüş Ödül'ün sahibi oldu

Anadolu Sigorta'ya "En İyi Data Odaklı Pazarlama" dalında gümüş ödül

Anadolu Sigorta, Türkiye'deki pazarlama ekiplerinin başarısını değerlendiren "The Hammers Awards" ödül töreninde "En İyi Data Odaklı Pazarlama" ekibi kategorisinde gümüş ödülün sahibi oldu. Bu yıl  ikincisi düzenlenen The Hammers Awards'ta 2020 yılında da sigortacılık  sektöründe "En iyi Pazarlama Takım Ödülü"nü kazanan Anadolu Sigorta, Müşteri Analitiği (MAT) projesiyle pazarlama alanındaki başarısını  yeni bir ödülle tescillemiş oldu.

Müşteri analitiği alanındaki çalışmalarını pazarlama faaliyetleriyle  başarılı bir şekilde birleştirmelerinin bu ödüle layık görülmelerini  sağladığını ifade eden Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gören, MAT projesiyle müşterilerinin ihtiyaçlarını daha net  anlayabildiklerini ve ihtiyaçlarına etkin bir şekilde yanıt  verebildiklerini belirtti.

The Hammers Awards'ta gümüş ödüle layık görülmekten dolayı büyük bir  mutluluk duyduklarını söyleyen Gören "Müşterilerimizin sadece  sigortacılık değil, tüm davranışsal verilerini dinamik bir şekilde  işleyerek ve anlamlandırarak müşteri memnuniyeti ve bağlılığını  artırmayı hedefliyoruz. Büyük veriyi sistematik bir biçimde, yapay  zeka ve istatistiki öngörü modelleri üzerinden işleyerek, veri  kaynaklarını sürekli genişletiyoruz. Müşterilerimizin şirketimize  kattığı ve katmalarını öngördüğümüz değeri ölçümleme imkanına sahibiz.

Ayrıca, sektör içi ve sektör dışında, ürün ve hizmet alımlarında  istek, beğeni, ihtiyaç, yönelim, tercih ve davranışları üzerinden  şekillendirilen çok boyutlu segmentasyon yapısı üzerinden kendilerini  daha geniş bir perspektiften tanıyabiliyoruz. Proje çıktılarını   tutundurma, müşteri deneyimini iyileştirme, fiyatlandırma, hasar ve  tazminat süreçlerini iyileştirme gibi birçok alanda  değerlendirmekteyiz" diye konuştu.

The Hammers 2021 ödül töreni 3 ana kategori etrafında şekillenen 41  alt kategoriden oluşuyor. The Hammers Awards, pazarlama ve pazarlama  iletişimi alanında çalışmalar üreten şirketleri, bu alanda yapacakları  yeni projeler konusunda teşvik edip başarılarının belgelenmesini  sağlamayı amaçlıyor. Başarı kriteri  ekiplerin yıl boyunca yapmış  oldukları proje ve çalışmaların, bütçeden bağımsız olarak şirket  hedefleri ile örtüşmesi ve sektöre örnek teşkil etmesi olarak  belirleniyor


Önceki ve Sonraki Haberler