1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Groupama'dan şampiyon acentelerine Kaz Dağları seyahati

Groupama'dan şampiyon acentelerine Kaz Dağları seyahati

Groupama Sigorta, düzenlediği kampanya kapsamında başarılı olan acentelerine Çanakkale ve Kaz Dağları seyahati hediye etti. Şirket acentelerinin 2022 başarılarını Güney Afrika seyahati ile ödüllendirmeyi planlıyor.

Groupama'dan şampiyon acentelerine Kaz Dağları seyahati

Groupama Sigorta, 2022 yılının Mart-Nisan aylarında düzenlediği kampanyada başarılı olan acentelerine Çanakkale ve Kaz Dağları seyahati hediye etti. Groupama Sigorta ve Groupama Hayat Genel Müdürü Philippe-Henri Burlisson ile Satış Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ’un da katılımıyla 10 -12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen seyahatte acenteler Çanakkale ve Kaz Dağları’nda üç gün boyunca ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı buldular.

Geçtiğimiz yıl acentelerine Küba seyahati, yakın zamanda da Meksika seyahati hediye eden Groupama Sigorta bu kez rotasını ülkemizin kültürel ve doğal zenginlikleriyle dolu bir bölgeye çevirdi. Kampanya kapsamında satış hedefine ulaşan acenteler Çanakkale’nin tarihi merkezini, UNESCO’nun 1998 yılında Dünya Kültür Mirası Listesine aldığı Truva Antik Kenti’ni ve pek çok uluslararası ödül sahibi olan Truva Müzesi’ni ziyaret ettiler. Acenteler ikinci gün Jeep Safari turu yaparak Kaz Dağları Milli Parkı’nda Şahindere Kanyonu ve Ayı Gölü Şelalesi’ni görme fırsatı buldu. Son gün Gelibolu’da Çanakkale Savaş Alanları ve Şehitliklerini ziyaret eden acenteler burada savaş cephelerini, kale ve tabyalar ile anıtları gezerek anlamlı bir gün yaşadı.

Sırada Güney Afrika var

Groupama Sigorta Satış Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ, “Acenteler bizim en önemli paydaşımız. Onlarla olan bağımızın daha da güçlenmesi hem insan ilişkilerimize hem de iş süreçlerimize olumlu yansıyor. Groupama Sigorta olarak her yıl düzenlediğimiz satış kampanyaları sonucunda başarılı olan acentelerimizle #birliktekeşfediyoruz temalı yurt içi ve yurt dışı seyahatler düzenlemeye ve acentelerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Çanakkale ve Kaz Dağları’nda hep birlikte unutulmayacak üç gün geçirdik. Bir sonraki rotamızda acentelerimizin 2022 başarılarını safari programı da içeren Güney Afrika seyahati ile ödüllendireceğiz” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler