1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. LG tasarımlarına 13 ödül

LG tasarımlarına 13 ödül

LG, bu yılki Uluslararası Tasarım Mükemmelliği Ödülleri’nde 13 ödül aldı.

LG tasarımlarına 13 ödül

LG Electronics (LG), Uluslararası Tasarım Mükemmelliği Ödülleri (IDEA) 2022'de prestijli Altın ödül de dahil olmak üzere toplam 13 ödül aldı. Amerika Endüstriyel Tasarımcılar Derneği (IDSA) tarafından her yıl yürütülen IDEA, iF Tasarım Ödülü ve Red Dot Tasarım Ödülü ile birlikte endüstriyel tasarımda olağanüstü başarıyı ödüllendiren dünyanın en iyi tasarım ödül programlarından biri olarak kabul ediliyor.

LG’nin yakın zamanda tanıtılan yaşam tarzı TV serisinin bir parçası olan LG OLED Objet Collection Posé, bu yılki IDEA'da altın ödülünü kazandı.

Posé, duvara monte edilmek veya bir konsol veya masanın üzerine yerleştirilmek üzere tasarlanan geleneksel TV'lerin aksine, ince dört ayaklı standı sayesinde evin neredeyse her yerine yerleştirilebiliyor.

LG OLED Objet Collection Posé, bu yılın başlarında Red Dot Design Award 2022'de Best of the Best ödülünü kazanırken, bir başka LG OLED Objet Collection ürünü olan Easel, iF Design Award 2022'de Altın ödül almıştı.

IDEA 2022'nin diğer kazananları arasında birinci sınıf mutfak çözümleri, LG InstaView™ Yan Yana Buzdolabı Serisi ve bronz ödül alan LG STUDIO Geniş Kapsamlı Mikrodalga Fırın yer alıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler