1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Uçak bileti aramalarında büyük artış

Uçak bileti aramalarında büyük artış

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 15 – 19 Kasım tarihleri arasında 2021-2022 yılı ara tatilinde öğretmenlere yönelik yapılan mesleki gelişim eğitimi uzaktan eğitim şeklinde gerçekleşecek.

Uçak bileti aramalarında büyük artış

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamayla birlikte 12 – 22 Kasım tarihlerinde öğretmenlere mesleki eğitimlerin online olacağı haberi verildi. 5 Kasım’da öğle saatlerinde yapılan açıklama sonrası uçak bileti satışlarında ve aramalarında artış yaşanıyor. Türkiye’nin seyahat sitesi Enuygun’un verilerine göre 11 – 12 Kasım tarihli uçak bileti aramalarında önceki güne oranla yüzde 44’lükartış yaşanıyor.

Van çıkışlı uçak biletlerinde artış oranı %281 iken, Van’ı %194 ile Gaziantep, %192 ile Diyarbakır takip ediyor. Adana çıkışlı uçak biletlerindeki artış ise %125 olurken İstanbul çıkışlı biletlerde ise %121 oranında artış oldu. Aramalar en çok Van-İzmir, Van-İstanbul, Van-Ankara, Diyarbakır-İzmir, Gaziantep-İzmir, Antalya-İstanbul, Diyarbakır-Antalya, Adana-İzmir, Diyarbakır-İstanbul uçuşları için gerçekleşiyor.


Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler