1. HABERLER

  2. İŞ DÜNYASI

  3. UPTION, Avrupa'da IBAN tahsis etmeye başladı

UPTION, Avrupa'da IBAN tahsis etmeye başladı

Aktif Bank iştiraki UPT’nin UPTION uygulaması, UPTION Avrupa Hesabı’nı kullanıcıları ile buluşturuyor.

UPTION, Avrupa'da IBAN tahsis etmeye başladı

Aktif Bank iştiraki olarak dünya genelinde 176 ülkede, 400 binden fazla işlem noktasıyla hizmet veren uluslararası para transferi, ödeme ve elektronik para şirketi UPT’nin UPTION uygulaması, kullancılarına Avrupa’da IBAN tahsis etmeye başladı. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan müşterilerine Avrupa bölgesinde (tüm SEPA bölgesinde) geçerli bir IBAN tahsis eden UPTION, Avrupa Hesabı ile Avrupa’daki banka hesapları ile kolayca ve hızlı bir şekilde para transferi yapabilme imkânı taşıması açısından kolaylık ve hız sağlıyor.

UPTION Avrupa Hesabı'nın özellikle Avrupa’ya hizmet sağlayan freelancer’ların, uzaktan çalışanların Avrupa’dan sağladıkları kazançlar için hızlı ve güvenli para transferini sağlayacak olması nedeniyle büyük önem taşıdığı belirtiliyor.

UPT Genel Müdürü Hakan Özat, “Avrupa bölgesinden paralarını almakta zorlanan önemli bir kitlenin sorununu anlayıp ihtiyaçlarını doğru şekilde karşılıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kullanıcılarımıza UPTION’da ücretsiz bir şekilde Avrupa hesabı sağlayarak Avrupa bölgesinde (tüm SEPA bölgesinde) geçerli bir IBAN tahsis edeceğiz ve bu sayede kolay bir şekilde para transferi gerçekleştirebilecekler. Kullanıcılarımız bu sayede artık Avrupa ülkeleri ile yapacakları para transferlerinde direkt olarak UPTION Avrupa Hesabı’nı kullanarak büyük bir avantaj elde edecekler. UPTION kullanıcıları tutardan bağımsız olarak sadece 1 euro ödeyerek Avrupa’dan para alıp Avrupa’ya para gönderebiliyor. Avrupa’dan ödeme alma veya Avrupa’ya gönderim yapmada daha uygun bir alternatif bulunmuyor. Günümüzde en popüler para kazanma yollarından birisi haline gelen freelance çalışma sistemi, her geçen gün pek çok yeni kişinin tercihi olmayı sürdürüyor. Biz freelance çalışan insanlara da çok büyük fayda sağlamış oluyoruz” açıklamalarında bulundu.

UPTION Avrupa Hesabı sahibi olmak isteyen kullanıcılar hesap açarken herhangi bir ücret ödemiyor. Kullanıcıların hesabına para geldiğinde işlem başına 1 EUR, hesabından para çıkışı olduğunda ise işlem başına yine 1 EUR işlem ücreti alınıyor.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler