1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Allianz Türkiye, en beğenilen sigorta şirketi seçildi

Allianz Türkiye, en beğenilen sigorta şirketi seçildi

Allianz Türkiye, Capital Dergisi’nin “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında, üst üste sekizinci kez en beğenilen sigorta şirketi seçildi.

Allianz Türkiye, en beğenilen sigorta şirketi seçildi

Allianz Türkiye, Capital Dergisi’nin, ZENNA Araştırma ve Danışmanlık iş birliği ile bu yıl 22’nci kez gerçekleştirdiği “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında üst üste sekizinci kez sigorta sektörünün en beğenilen şirketi seçilirken, bireysel emeklilik kategorisinde de üst üste beşinci kez lider oldu.

Allianz Türkiye İcra Kurulu Başkanı Tolga Gürkan, sonuçlara ilişkin değerlendirmesinde, “Uzun yıllardır devam eden ve tüm sektörler için bir referans haline gelen ‘İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri’ araştırmasında istikrarlı bir başarı göstermeye önem veriyoruz. Allianz Türkiye olarak, müşteri ve teknoloji odaklı bakış açımız, çeviklik ve yalınlık temelli yaklaşımımızla, sürdürülebilir değer yaratma modelimizle, toplumsal yatırımlarımızla tüm ekosistemimize olumlu örnekler teşkil edeceğini umduğumuz çalışmalar yürütüyoruz. Üst üste sekizinci kez en beğenilen sigorta şirketi seçilmemiz, doğru yolda ilerlediğimizin bir göstergesi olarak bizlere gurur veriyor” dedi. Gürkan, bireysel emeklilik alanında da üst üste beşinci kez birinci olmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Capital Dergisi’nin bu yıl 22’nci kez gerçekleştirdiği “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında şirketler; ekonomiye katkıları, çevreye karşı duyarlılıkları, itibar, çalışan memnuniyeti, müşteri için yarattığı değer, kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları, ürün ve hizmet kalitesi, güvenilirlik ve finansal sağlamlık gibi birçok kritere göre değerlendiriliyor. Listede, söz konusu alanlarda üst düzey performans sergileyen şirketler yer alıyor. Çalışmaya bu yıl 400’ün üzerinde şirketi temsilen 1.710 yönetici katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler