1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Allianz'dan dev sponsorluk anlaşması

Allianz'dan dev sponsorluk anlaşması

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ve Allianz, Allianz'ın 2021 yılında Dünya Olimpiyatları Ortak Programı'na katılacağını açıkladı

Allianz'dan dev sponsorluk anlaşması

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ve Allianz, Allianz'ın 2021 yılında Dünya Olimpiyatları Ortak Programı'na katılacağını açıkladı.

Sponsorluk anlaşmasıyla, Allianz Olimpiyat Oyunlarının organizasyon komiteleri de dahil olmak üzere Olimpiyatları desteklemek için dünyanın dört bir yanındaki ulusal Olimpiyat komitelerine ve Olimpiyat takımlarına ve sporcularına yenilikçi ve bütünleşik sigorta çözümleri sağlamak amacıyla IOC ile birlikte çalışacak. Allianz ayrıca anlaşmanın bir parçası olarak 2021'den itibaren dünya çapında Paralimpik Ortak olacak. 

IOC başkanı Thomas Bach, “Bu yeni ortaklık, Olimpiyat hareketinin küresel çekiciliğini ve gücünü gösteriyor ve dünya çapında sporu desteklemek için Allianz ile birlikte uzun süre birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. “Allianz güven üzerine kurulmuş küresel bir şirket. Bu ortaklık ile birlikte karşılıklı güvene dayalı bir temel oluşturuyoruz. Allianz ayrıca güçlü bir mirasa sahiptir ve 2020 Olimpiyat Gündemi'ne paralel olarak, dünyadaki gençleri Olimpiyat değerlerini ve sporun gücünü tanıtmak için dijital kanalları kullanmak istiyoruz.” dedi.

Allianz CEO'su Oliver Bäte ise yaptığı açıklamada “Uluslararası Paralimpik Komitesi ile güçlü ortaklığımızın yanı sıra, küresel bir sporcu grubuna ve takım çalışması konusunda hevesli insanlara katıldığımız için heyecan duyuyorum” dedi. “IOC’nin dijital ve sosyal kanalları sayesinde, daha önce hiç olmadığı kadar çok insanla bağlantı kurabilir ve onlara sigorta konusundaki uzmanlığımızı sunabiliriz. İnsanların, kendileri ve içinde yaşadıkları toplumlar için daha iyi sonuçlar elde etmek için farklılıkları geride bırakıp bir arada durma cesaretine sahip olduklarında dünyanın daha iyi bir yer olduğuna inanıyoruz" dedi.

Sponsorluk, 2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları, 2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları, 2026 Kış Olimpiyat Oyunları ve 2028 Los Angeles Yaz Olimpiyat Oyunları'nı kapsayacak. Allianz; Çin, Fransa ve İspanya'da Olimpiyat oyunlarının pazarlama haklarına 2019 yılından itibaren sahip olacak. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler