1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. AvivaSA 2019'u 7 ödülle tamamladı

AvivaSA 2019'u 7 ödülle tamamladı

AvivaSA, 2019 yılını, 4’ü uluslararası ve 3’ü ulusal olmak üzere; toplam 7 ödül ile tamamladı

AvivaSA 2019'u 7 ödülle tamamladı

AvivaSA bu sene, 4’ü uluslararası ve 3’ü ulusal olmak üzere, 7 ayrı ödüle kayık görüldü. Ayrıca markanın, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu BrandFinance'in, “Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100” listesine girme başarısı göstermesi dikkat çekti.

Uluslararası ödüllerin 2’si, 2019 yılbaşında hizmete sokulan ve özellikle AK Portföy ile ortaklaşa tasarlanan dijital fon danışmanlığı uygulaması “FonPro” özelliğiyle sektöründe benzersiz konumda bulunan “AvivaSA Mobil” ile kazanıldı. Uluslararası ödüllerin diğer 2’si ise, “müşteri hizmetleri” alanında elde edildi. AvivaSA, ulusal alanda ise, 3 adet ödülün ikisine “teknoloji” alanında, birine “müşteri ilişkileri” alanında layık görüldü. Tüm bu ödüllerin ortak noktasının “müşteri odaklılık” olması ayrıca dikkat çekti.

Uluslararası ödüller

Sabancı Holding ve 300 yıllık dünya sigorta devi Aviva iştiraki olan AvivaSA, dünyanın en prestijli uluslararası iş dünyası ödüllerinden “Stevie International Business Awards”ta, “AvivaSA Mobil” ile “Finansal Servisler” kategorisinde ve çağrı merkezinde hayata geçirilen “Müşteri Deneyimini İyileştirme Programı” ile “Yılın Müşteri Hizmetleri Departmanı” ve “Yılın Müşteri Hizmetleri Ekibi” kategorilerinde Bronz ödüle layık görüldü.

Marka, bir diğer uluslararası prestijli ödül olan “International Finance Awards”ta ise AvivaSA Mobil uygulaması ile “En Müşteri Odaklı Sigorta Şirketi (Most Customer-Centric Life Insurance Company)” ödülünün sahibi oldu.

Ulusal ödüller

AvivaSA ulusal alanda ise, “Şikayetvar.com”un, “A.C.E Awards 2019” ödüllerinde Gold ödüle, “IDC Türkiye Dijital Dönüşüm” ödüllerinde “Digital Transformer” kategorisinde “İş Teknolojileri Yaşam Dönüşüm Programı” ile “Özel” ödüle ve “IDC Türkiye Finans Teknoloji” ödüllerinde, “Acente Portal-Hesap” projesi ile “Finansal Kurum ve Ticari İşletme İş Ortakları” kategorisinde 1.lik ödülüne layık görüldü.

Müşteri odaklılık, AvivaSA Mobil ve uluslararası ödüllerle sonuçlandı

Bu sene aldıkları bu ödülleri değerlendiren, AvivaSA CEO’su Fırat Kuruca, ödüllerin ortak paydası olan “Müşteri Odaklılık” olgusuna dikkat çekerek; “Stratejimiz doğrultusunda müşteriye dokunan tüm ürün ve hizmetlerde yaptığımız geliştirme ve iyileştirmelerin uluslararası ödüllerle sonuçlanmasından büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler