1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. AXA Sigorta İstanbul Bölge Acenteleriyle buluştu

AXA Sigorta İstanbul Bölge Acenteleriyle buluştu

AXA Sigorta, Türkiye’nin dört bir yanındaki 2200 acentesiyle buluştuğu geleneksel bölge toplantılarının İstanbul ayağını 11-12 Nisan’da düzenlenen toplantılarla gerçekleştirdi

AXA Sigorta İstanbul Bölge Acenteleriyle buluştu

AXA Sigorta, Türkiye’nin dört bir yanındaki 2200 acentesiyle buluştuğu geleneksel bölge toplantılarının İstanbul ayağını 11-12 Nisan’da düzenlenen toplantılarla gerçekleştirdi. İlk kez Ekim 2018’de lanse edilen “Biz AXA’yız, Bir Başkayız” temasıyla düzenlenen toplantıda AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken ile Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan2018 yılı değerlendirmeleri ve 2019 yılı öngörülerini acentelerle paylaştı. AXA Sigorta’nın ilham veren yeni iletişim kampanyası “Know You Can”in de anlatıldığı buluşmada, hayallerinin peşinden giderek başarı hikayeleri yazan sosyal girişimci ve Sinemasal’ın kurucusu Enes Kaya ile zihnin sınırlarını kaldırdığımızda hayallerin ve dünyamızın sınırlarının genişleyeceğini anlatan masal terapisti Judith Malika Liberman konuk konuşmacı olarak hikayelerini anlattı. 

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, “AXA olarak tutkumuz ‘ödeyenden çözüm ortağına’ dönüşmek. Yalnızca müşterilerimizin değil acentelerimizin de hayatını kolaylaştırmak için bir yılı aşkın süredir süreçlerimizi sadeleştirmek için çalışıyoruz; kültürel dönüşüme ve acente verimliliğine odaklanıyoruz. Acentelerimizden aldığımız geri bildirimleri etkin çalışma modellerine, yeni ürün ve hizmetlere dönüştürüyoruz. Bu anlamda ilham kaynağı olduğumuz sektörde de hem sahip olduğumuz değerler hem de elde ettiğimiz sonuçlarla pozitif ayrıştığımızı söylemekten mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki dönemde de AXA’nın değerleri ve teknolojinin gücünü birleştirerek çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayın bizler dünyanın en büyük sigorta şirketinin Türkiye’deki temsilcileriyiz. Cesaret, güven vermek, fark yaratmak ve ezber bozmak bizim genlerimizde var” dedi. 2018’e farklı bir başlangıç yaptıklarını ve 2019’ın odaklanma ve sürdürülebilirlik yılı olacağını söyleyen Ölken, riskleri doğru fiyatlamanın en önemli konu olduğunu ifade etti: “2018’de kasko ve trafikte sürdürülebilir bir portföy dengesi kurduk. Bireysel tamamlayıcı sağlık alanında sektör lideri olarak poliçelerin yüzde 20’sine sahibiz. Bu yıl hedeflerimizin tamamını sektöre ilham verdiğimiz ve liderlik ettiğimiz Sigorta 4.0 inisiyatifimizin bizlere sağladığı teknoloji temelli imkanları da en verimli şekilde kullanarak başaracağız. Dünyanın en büyük kurumsal sigorta şirketi XL’ın AXA ailesine katılmasıyla bu alanda artan gücümüzü en iyi şekilde kullanacağız. Bu noktada acentelerimize güvenimiz sonsuz.”

AXA Sigorta’nın Anadolu’da temsilciliklerini artırmayı hedeflediklerini söyleyen Firuzan İşcan ise “Türkiye’de daha yaygın ve güçlü bir dağıtım kanalına sahip olmanın peşindeyiz. Odağına insanı alan ‘Güçlü Bölge’ stratejimizle de hem acentelerimize hem de müşterilerimize ihtiyaç duydukları anda destek verebilmek için organizasyon yapımız ve süreçlerimizde sadeleşmeye gittik. Çünkü güvene dayalı olan sigorta sektöründe en büyük öncelik ulaşılabilir olmak, zamanında veremediğimiz desteğin bir anlamı yok. Bu aşamada teknolojiyi de en doğru ve insan odaklı şekilde süreçlerimizin bir parçası haline getiriyoruz. ‘Ödeyenden çözüm ortağına dönüşüm’ hedefimizden sapmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler