1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. AXA Sigorta tamamlayıcı sağlıkta sektör lideri

AXA Sigorta tamamlayıcı sağlıkta sektör lideri

AXA Sigorta, bireysel tamamlayıcı sağlık sigortası ürünü AXA Sağlığım Tamam için Ocak ayında hazırladığı 100.000’inci poliçe ile pazar liderliğini korudu

AXA Sigorta tamamlayıcı sağlıkta sektör lideri

Ocak ayında 100.000’inci Sağlığım Tamam poliçesini hazırlayan AXA Sigorta, bireysel tamamlayıcı sağlık sigortasında pazar liderliğini sürdürüyor.

AXA Sigorta, bireysel tamamlayıcı sağlık sigortası ürünü AXA Sağlığım Tamam için Ocak ayında hazırladığı 100.000’inci poliçe ile pazar liderliğini korudu.

Sağlığın AXA’nın stratejisinde çok önemli bir yeri olduğunu söyleyen AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, “Çünkü şirket olarak misyonumuz insanların daha iyi bir yaşam sürmelerini sağlamak. Bu çerçevede sigortalılarımızın hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atıyoruz. Sağlık her şeyin başı, kıymetini kaybetmeden bilmemiz gereken en önemli varlığımız. Bu noktada her bir müşterimizin farklı ihtiyaçları olduğunun bilincindeyiz; bu sebeple de tüm beklentilere cevap verecek esnek poliçeler sunmak için çalışıyoruz.” dedi.

Tamamlayıcı sağlık sigortasının ürün çeşitliliğini artırma çalışmaları arasında önemli bir yeri olduğunu dile getiren İşcan, bu ürünün özel sağlık sigortası ürünlerine göre daha uygun fiyatlı olması sebebiyle kısa sürede hızlı bir penetrasyona ulaştıklarını ifade etti: “Bireysel tamamlayıcı sağlık sigortasında pazar lideriyiz. Müşterilerimize ürünü en doğru şekilde anlatmak ve farkındalıklarını artırmak için gerçekleştirdiğimiz iletişim çalışmaları bu açıdan büyük önem taşıyor. Bu alanda öncülüğümüzü sürdüreceğiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler