1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. AXA'dan 'Kıymetini kaybetmeden bilenlere' yeni reklam kampanyası

AXA'dan 'Kıymetini kaybetmeden bilenlere' yeni reklam kampanyası

AXA Sigorta "Dert Varsa Derman AXA" çatısı altında "Kıymetini kaybetmeden bilenlere..." ithafen bir reklam kampanyası hazırladı. 

AXA'dan 'Kıymetini kaybetmeden bilenlere' yeni reklam kampanyası

AXA Sigorta "Dert Varsa Derman AXA" çatısı altında "Kıymetini kaybetmeden bilenlere..." ithafen bir reklam kampanyası hazırladı. 

Sigorta yaptırmanın sahip olduklarımızın kıymetini bilmek anlamına geldiğine dikkat çeken kampanyanın ilk reklam filmi dijital mecralarda yayına girdi. 

Şirket yine mizahtan güç alan kampanya filmleriyle bu kez "sigortalılığın aslında sahip olduklarımızın kıymetini bilmek" anlamına geldiğini vurguluyor. Kampanya kapsamında hazırlanan reklam filmlerinde değer verdiğimiz bir kişiyi ya da varlığımızı kaybedeceğimizi düşündüğümüzde yaşadığımız adrenalin artışı, eğlenceli bir dille ekranlara taşınıyor. KOBİ'lere Özel Sağlığım Tamam Sigortası için hazırlanan ilk film, bir patronun çok sevdiği ama tamamlayıcı sağlık sigortasını yaptırmadığı bir çalışanının istifa edeceği korkusuyla yaşadığı paniği ve bir saniye içerisinde aklından geçen sayısız olumsuz senaryoyu ekranlara taşıyor.

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, "Şirket olarak en öncelikli hedefimiz müşterilerimizin sadece zararları tazmin eden bir şirket olmanın ötesine geçmek ve bir çözüm ortağına dönüşmek. Bu yıl hayata geçirdiğimiz Sigorta 4.0 vizyonumuz doğrultusunda da bu hedefe hizmet eden işlere imza atıyoruz" dedi. Sigorta güvencesi altında yaşamanın önemini vurgulamak amacıyla dikkat çekici iletişim çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyleyen İşcan, sözlerine şöyle devam etti: "Genellikle elimizdekinin kıymetini, kaybetme korkusuyla yüz yüze geldiğimiz zaman anlıyoruz. 

Her insanın hayatında bir şekilde yaşadığı bu hissi, yeni kampanyamız için bir iç görüye dönüştürdük  sevdiklerimiz, sağlığımız, işyerimiz, evimiz - kısacası emek verdiğimiz ve önemsediğimiz herkes ve her şeyin zarar görmeden önce sigortalanmasının ne kadar önemli olduğuna dikkat çekmeyi hedefledik. İzleyen herkeste tanıdık bir hissi 
çağrıştıracağını ve herkesin kendisinden izler bulacağını düşündüğümüz bu yeni kampanya ile AXA Sigorta'yı farklı kılan ürün ve hizmetlerin farkını bir kez daha vurguladık" dedi. Dert Varsa Derman AXA kampanyasının geçtiğimiz yıl yayınlanan filmlerinin toplamda 39 milyon kez izlediğini ve sektörde marka algısını birinci sıraya taşıdığını da hatırlatan Firuzan İşcan, yeni çalışmalarının da aynı etkiyi sürdüreceğine inandıklarını belirtti.

İşte AXA'nın yeni reklam filmi:

 

Önceki ve Sonraki Haberler