1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. HDI Sigorta 'Geleneksel Acenteler Toplantısı'nı Antalya’da gerçekleştirdi

HDI Sigorta 'Geleneksel Acenteler Toplantısı'nı Antalya’da gerçekleştirdi

HDI Sigorta, 26-28 Ekim tarihleri arasında Rixos Premium Belek Otel’de ‘’Geleneksel Acenteler Toplantısı’nı’’ düzenledi. Gerçekleşen organizasyona 520 acente katıldı

HDI Sigorta 'Geleneksel Acenteler Toplantısı'nı Antalya’da gerçekleştirdi

HDI Sigorta, 26-28 Ekim tarihleri arasında Rixos Premium Belek Otel’de ‘’Geleneksel Acenteler Toplantısı’nı’’ düzenledi. Gerçekleşen organizasyona 520 acente katıldı.

Organizasyonun açılışının ardından sunumlar gerçekleştiren HDI Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Sven Fokkema ve HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu şirket vizyonu ile ilgili önemli konularda bilgiler verdi.

Gelecek birkaç sene içerisinde şirketin çok daha karlı ve başarılı olacağına inandığını dile getiren HDI Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Sven Fokkema, “Şirketimiz Avrupa’da yedinci ve Almanya’da üçüncü konumda. Çok daha büyük hedeflerimizi hep birlikte gerçekleştireceğimizden şüphe duymuyorum. Talanx Grubu olarak 150’den fazla ülkede faaliyet gösteriyoruz ve enerjimizi sürekli aktif çalışmalarımızdan beslenerek alıyoruz. Temel hedefimiz Talanx Bireysel Grubu’nun faaliyet gösterdiği 13 ülkedeki büyük oyuncular arasında yer almak” dedi.

HDI Sigorta’nın yıllardır acentesinin yanında olduğunun altını çizen HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “HDI Sigorta olarak acentelerimize değer veriyoruz. Acentelerimiz ile birlikte büyüyoruz. 2011 yılından bu yana HDI Sigortası bünyesinde bulunmanın gururunu yaşıyorum. Şirketimizde sıcak bir aile ortamının olması bizleri çok mutlu ediyor. Bu sıcaklığın kesintisiz şekilde devam edeceğinden hiç şüphem yok. HDI Sigorta yoluna samimi, acentelerine değer veren, ulaşılabilir, müşteri ve çözüm odaklı olarak devam edecek. HDI Sigorta’nın en büyük farkı da budur” dedi.,

Organizasyonun ikinci gününde ise ‘İkili Görüşmeler’ kapsamında yöneticiler ile bir araya gelen acenteler talep ve beklentilerini paylaşma imkânı yakaladılar. Işın Karaca ve Altay’ın sahne aldığı gecelerde, katılımcı acenteler ve yöneticiler keyifli zaman geçirerek yorgunluk attılar.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler