1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. HDI Sigorta ‘Hızlı Destek Servis’ ağını genişletiyor

HDI Sigorta ‘Hızlı Destek Servis’ ağını genişletiyor

HDI Sigorta müşterilerine kolaylık sunmak amacıyla hizmete sunduğu ‘Hızlı Destek Servisleri’ ağını genişletmeye devam ediyor

HDI Sigorta ‘Hızlı Destek Servis’ ağını genişletiyor

HDI Sigorta müşterilerine kolaylık sunmak amacıyla hizmete sunduğu ‘Hızlı Destek Servisleri’ ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin birçok ilinde hizmet verecek servisler ile araç problemi yaşayan müşterilere yönelik hizmetler sunacak.

HDI Sigorta’nın Ekim 2014 tarihinde ilk olarak İstanbul’da başlattığı ‘Hızlı Destek İstasyonu’ hizmeti, Türkiye’nin farklı illerine de yayılarak Samsun, Trabzon, Adana, Antalya ve İzmir illerinde müşterilere hizmet sunmaya başladı. Yeni açılan yetkili servisler, müşterilere yönelik ikame araç, vale hizmeti, akü ve lastik indirimi gibi birçok hizmet sunacak.

‘Hızlı Destek İstasyonları’ ağının genişlemesinden dolayı memnuniyetini belirten HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “HDI Sigorta gerçekleştirdiği çalışmalarla müşterisini memnun etmek için yenilikçi hizmetler sunmaya devam ediyor. Sektörün öncü aktörlerinden biri olarak, gelecek adına birçok proje düşünüyoruz. Hızlı Destek Servisleri bizim için çok önemli. Bu disiplin ile kaliteli hizmet ve servislerin standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz. Müşteri ile ilk temas çok önemli; HDS ye geldiği zaman karşısında derdini anlatabileceği, karşısında konusunda uzman, çözüm ve sonuç odaklı, şikayeti memnuniyete çevirecek özellikte personelle temas etmesi gerekiyor. Bu proje bunu sağlıyor. Hedefimiz doğru ortalıklar ile yolumuza devam etmek,” dedi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler