1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. MAPFRE Sigorta acenteleriyle Antalya'da buluştu

MAPFRE Sigorta acenteleriyle Antalya'da buluştu

MAPFRE Sigorta, geleneksel hale getirdiği Acenteler Toplantısı’nı, bu yıl 26 - 28 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirdi

MAPFRE Sigorta acenteleriyle Antalya'da buluştu

MAPFRE Sigorta, geleneksel Acenteler Toplantısı’nı 26 - 28 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya Royal Reginus Hotel’de gerçekleştirdi. 

Cevdet Altuğ: Başarımızın baş mimarı acentelerimizdir

Acenteler Toplantısı’nın açılış konuşmasını MAPFRE Sigorta Ticari Alanlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ yaptı. Bu yıl 71’inci yaşını kutlayan MAPFRE Sigorta’nın bir yanıyla köklü ve olgun bir yanıyla ise çağın gerekliliklerine uygun bir şekilde genç ve dinamik olduğunu vurgulayan Altuğ, “Bu hassas dengeyi, Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren ve bir aile gibi olduğumuz acentelerimizin özverili çalışmalarıyla sağlıyoruz. MAPFRE Sigorta’nın bugün ülkemizdeki en büyük sigorta şirketlerinden biri olmasının baş mimarı acentelerimizdir” dedi.

Alfredo Munoz: Acentelerimizin desteğiyle hedeflerimize ulaştık

MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Alfredo Munoz ise özellikle geçen yılın ikinci döneminde kurlarda yaşanan hareketliliğe rağmen 2018’i hedefleri doğrultusunda kapattıklarını söyleyerek, bu başarıda emeği geçen tüm acentelere teşekkürlerini sundu. Mühendislik ve sağlık branşlarındaki prim üretiminde başarılı bir yıl geçirdikleri ifade eden Munoz, yeni döneme dikkat çekerek “Oto dışı ve hayat branşlarında bireysel müşteri tarafında büyük bir potansiyel olduğunu görüyoruz. Bu çerçevede önümüzdeki dönemde kasko, konut ve KOBİ sigortalarında daha aktif olmayı hedefliyoruz. Acentelerimizin desteğiyle bunu başaracağımıza hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

MAPFRE Sigorta’nın kasko müşterileri tarafından en çok tavsiye edilen sigorta şirketi olduğunu hatırlatan Munoz, “Bu alanda sektör ortalamasının çok üzerinde bir puanla pazardaki müşteri deneyimi liderliğimizi koruyoruz. Tüm branşlarda yüksek müşteri memnuniyetine ulaşarak en kaliteli hizmeti vermeyi sürdüreceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler