1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. MetLife gönüllüleri Özel Olimpiyatlar genç sporcularıyla buluştu

MetLife gönüllüleri Özel Olimpiyatlar genç sporcularıyla buluştu

Her yıl düzenlenen Toplum Haftası etkinliğinin 4’üncüsü kapsamında 50’den fazla MetLife Türkiye gönüllüsü, Özel Olimpiyatlar Türkiye’den 50 genç sporcu ile birlikte eğlenceli bir bowling etkinliğinde bir araya geldi

MetLife gönüllüleri Özel Olimpiyatlar genç sporcularıyla buluştu

Her yıl düzenlenen Toplum Haftası etkinliğinin 4’üncüsü kapsamında 50’den fazla MetLife Türkiye gönüllüsü, Özel Olimpiyatlar Türkiye’den 50 genç sporcu ile birlikte eğlenceli bir bowling etkinliğinde bir araya geldi.

Özel Olimpiyatlar’ın “Oyun Birlikte, Hayat Birlikte” sloganından esinlenerek İstanbul’da düzenlenen etkinlik; MetLife’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde faaliyet gösterdiği 26 ülkedeki bölgesel Toplum Haftası kapsamında 4.000’den fazla çalışanın ve ortak sivil toplum ve hayırseverlik kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşen çok sayıdaki etkinlikten bir tanesiydi.

Bu girişim, MetLife’ın sosyal sorumluluk ve hayırseverlik kolu olan MetLife Vakfı tarafından destekleniyor. MetLife Vakfı uzun yıllardır, yeterli hizmet görmeyen kesimlerin yaşam kalitelerini geliştirmeye ve fırsatlarını artırmaya yönelik faaliyetlere MetLife gönüllülerini dahil eden girişimleri destekliyor.

MetLife Türkiye Genel Müdürü Deniz Yurtseven, konu hakkında şunları söyledi: “MetLife’ın birincil önceliklerinden biri, yaşadığımız topluma katkı sunmaktır. Her yıl düzenlenen ve çalışanların katılımını teşvik eden bu muhteşem girişim sayesinde, özel eğitim gereksinimi olan bireylere saygı duymaya, onları kabul etmeye ve topluma katılımlarını geliştirmeye doğru olumlu adımlar atıyoruz. Özel Olimpiyatlar sporcularımızla birlikte, en güçlü sesimizle ‘Oyun Birlikte, Hayat Birlikte’ diyoruz. MetLife ailesi olarak onları desteklemekten gurur duyuyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler