1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. NN Hayat ve Emeklilik’ten kağıtsız ‘Hayat’ dönemi

NN Hayat ve Emeklilik’ten kağıtsız ‘Hayat’ dönemi

NN Hayat ve Emeklilik, BES, Hayat Sigortası ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası dahil tüm işlemlerde kağıt kullanımını ortadan kaldırdı

NN Hayat ve Emeklilik’ten kağıtsız ‘Hayat’ dönemi

NN Hayat ve Emeklilik, doğayı koruma taahhüdü doğrultusunda, ‘Kağıtsız Hayat’ dönemini başlattı.

İki yılda 500 ağaç doğaya kazandırıldı

NN Hayat ve Emeklilik, ilk olarak 2018’de gerçekleştirdiği ‘Kağıtsız BES’ projesi ile sektöre öncülük ederek Bireysel Emeklilik Sistemi’ne yönelik tüm işlemleri dijital ortama taşımıştı. Bilgi teknolojilerinden etkin biçimde yararlanarak, operasyonlarında kağıtsız dönemi hayata geçiren ve dijitalleşmede önemli bir adım atarak sektörde bu alanda fark yaratan NN Hayat ve Emeklilik, bu sayede bugüne kadar 500 ağacı doğaya kazandırmıştı. NN Hayat ve Emeklilik, günümüzde önemi daha da artan doğanın korunması ve doğal kaynakların tüketiminin azaltılmasına yönelik sürdürdüğü çalışmaları kapsamında, BES, Hayat Sigortası ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası dahil tüm işlemlerde kağıt kullanımını sonlandırma kararı aldı. NN Hayat ve Emeklilik ile BES, Hayat Sigortası ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası dahil tüm işlemler, sadece 1 SMS onayı ile tamamlanıyor. Ardından poliçenin anlık olarak tanzim edilerek, hemen akabinde müşteriye e-mail ve SMS ile ulaştırılması sağlanıyor.

Tüm işlemler sosyal mesafe kurallarına uyumlu

NN Hayat ve Emeklilik olarak sektörde dijital dönüşümün öncü şirketlerinden biri olduklarını belirten Operasyon ve Bilgi TeknolojileriGenel Müdür Yardımcısı Metin Gül, “Sektörde ilk olma özelliği taşıyan Kağıtsız Operasyonel Süreçler programımızın bir parçası olan projemiz sayesinde müşterilerimizle gerçekleştirdiğimiz tüm işlemleri dijital ortama taşıyor ve kağıdı ortadan kaldırıyoruz. Bu sayede, hem dijital bir şirket olarak teknolojinin sunduğu imkanları çalışmalarımıza entegre ediyor hem de içinde bulunduğumuz sosyal mesafe ortamında müşterilerimize, işlemlerini hızlı, kolay ve güvenilir şekilde gerçekleştirme imkanı sağlıyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu uygulama ile yılda ortalama 250’den fazla ağacın kesilmesini engellemiş oluyoruz. Bu süreçte, NN Hayat ve Emeklilik olarak doğayı koruma taahhüdümüzü yerine getirirken, doğal kaynakların tüketiminin azaltılmasına katkı sunuyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler