1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Sigortambir "Askıda Sigorta" hareketini başlattı

Sigortambir "Askıda Sigorta" hareketini başlattı

Sigortambir, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi aracılığıyla sigortasız ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyor.

Sigortambir "Askıda Sigorta" hareketini başlattı

Sigortambir “Askıda Sigorta” projesiyle, birey veya kurumların, maddi durumu yeterli olmadığı için özel sağlık hizmetlerinden faydalanamayan kişilere ulaşmasını hedefliyor. İlk etapta 18-25 yaş aralığındaki üniversite öğrencilerinin, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile tanıştırılması hedefleniyor. Projeyle ilgili olarak konuşan Sigortambir Genel Müdürü Kürşat Köz “Medeniyetin getirdiği en büyük faydalardan biri olan sigortayı, sigortaya erişemeyen sosyal gruplarla buluşturmak adına çalışmalarımızı başlattık. Üniversitede eğitim gören maddi durumu yetersiz öğrencilerimizin ardından, ilerleyen süreçte özellikle Tamamlayıcı Sağlık Sigortasına ihtiyaç duyup erişemeyen tüm vatandaşlarımıza dokunmak istiyoruz” dedi.

Askıda Sigorta projesinin sloganına atıfta bulunan Kürşat Köz şöyle devam etti: “Sloganımızda da ifade ettiğimiz üzere, hepimizin sigortaya ihtiyacı var. Sigorta bir lüks değil, ihtiyaçtır. Temelde buna dikkat çekmek istiyoruz. İlerleyen süreçte, projeye destek veren bireyler, kurumlar, STK’lar vasıtasıyla, diğer sigorta branşlarında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız”.


Önceki ve Sonraki Haberler