1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Sigortayeri ile TTİŞVEREN Sendikası işbirliği anlaşması imzaladı

Sigortayeri ile TTİŞVEREN Sendikası işbirliği anlaşması imzaladı

Aktif Bank iştiraki Sigortayeri, Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri (TTİŞVEREN) Sendikası ile imzaladığı iş birliği sözleşmesi kapsamında sendika üyelerine özel indirimler ve avantajlar sağlayacak

Sigortayeri ile TTİŞVEREN Sendikası işbirliği anlaşması imzaladı

Aktif Bank iştiraki Sigortayeri, Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri (TTİŞVEREN) Sendikası ile imzaladığı iş birliği sözleşmesi kapsamında sendika üyelerine özel indirimler ve avantajlar sağlayacak.

Sigortayeri ile Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası arasında iş birliği ve çözüm ortaklığı sözleşmesi imzalandı. Sendika üyeleri ve birinci derece yakınlarının başta trafik ve kasko sigortası olmak üzere tüm sigorta ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hazırlanan protokolün imza töreni, Sigortayeri Genel Müdürü Cüneyt Tanrıverdi ile Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Kemal Çetin’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Sigortayeri Genel Müdürü: “Esnafımızın yanındayız”

Törende, Sigortayeri olarak geçtiğimiz beş yılda oluşturdukları teknolojik altyapıyı iş ortaklarının hizmetine sunarak paydaşlarına değer kattıklarını belirten Sigortayeri Genel Müdürü Cüneyt Tanrıverdi, “Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde esnaflarımız gerek ticari gerekse özel hayatlarında ihtiyaç duyduğu tüm sigorta ürünlerine kolaylıkla ve avantajlı şekilde erişebilecek. TTİŞVEREN Sendikası ile temellerini attığımız iş birliği sayesinde esnafımıza ekonomik katkı sağlayacak projeler gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

TTİŞVEREN Genel Başkanı Kemal Çetin: “Sigortayeri ile üyelerimize yeni avantajlar sunduk”

TTİŞVEREN Sendikası Genel Başkanı Kemal Çetin ise “Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası’na üye olmak önemli kazanımlar sağlıyor. Sendikamız üyelerinin haklarını savunmanın yanı sıra onlara önemli avantajlar da kazandırıyoruz. Şimdi de sigorta aracılık hizmetleri için bir anlaşma imzaladık. Üyelerimize indirim ve özel avantajlar sunan protokole göre, sendikamızın üyeleri ve birinci derece yakınları, başta trafik ve kasko sigortaları olmak üzere tüm sigorta ihtiyaçlarını indirimli bir şekilde karşılayabilecek. Tüm esnaflarımıza ve camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler