1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Sompo Japan Sigorta, ‘Sompo Mobilo’ uygulamasını hayata geçirdi

Sompo Japan Sigorta, ‘Sompo Mobilo’ uygulamasını hayata geçirdi

Sompo Japan Sigorta, geliştirdiği yeni mobil uygulaması Sompo Mobilo ile kullanıcılar, satın aldıkları tüm sigorta ürünlerini tek bir ekrandan takip etme olanağı bulacaklar. Kullanıcılar ayrıca  sigorta teklifine de anında ulaşarak satın alabilecekler

Sompo Japan Sigorta, ‘Sompo Mobilo’ uygulamasını hayata geçirdi

Sompo Japan Sigorta dijital dönüşüm stratejileri kapsamında, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak yeni uygulaması ‘Sompo Mobilo’nun lansmanını yaptı. Sompo Mobilo ile kullanıcılar, satın aldıkları tüm sigorta ürünlerini tek bir ekrandan takip etme olanağı bulacaklar. Kullanıcılar ayrıca  sigorta teklifine de anında ulaşarak satın alabilecekler. Müşterilerin mobil uygulama üzerinden satın aldıkları kasko ve konut ürünleri için mobil uygulama üzerinden yapacakları hasar ihbarlarında aynı gün içerisinde ödeme imkânı sunulacak.

Sompo Mobilo’ya ‘Sompo Mobilo, parmağından sigorta - sigorta parmağında’ kampanyası

Sompo Japan Sigorta, “Sompo Mobilo, parmağından sigorta - sigorta parmağında”sloganıyla hayata geçirdiği kampanyası ile de ‘tek dokunuşla sigorta’ mesajını vurguluyor. Kampanyaya özel olarak hazırlanan akılda kalıcı jingle kampanya süresince radyo kanallarında ve dijital mecralarda yayında olacak.

Dijitalleşme bir amaç değil önemli bir araç…

Dijitalleşmenin müşteriye daha yakın olmak ve daha iyi deneyim yaşatmanın en iyi yolu olduğunun altını çizen Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek: “Dijital dönüşümün merkezine müşteriyi koymadıkça sadece teknolojik birkaç adım atmaktan öteye gidilmeyeceğini vurgulayarak sözlerini şu şekilde sürdürdü: Mobil gibi dijital enstrümanları çok iyi ve etkin kullandığınız takdirde, müşterinize eşsiz deneyimler yaşatabiliyorsunuz.” Günümüzde hepimizin zamanı çok kıymetli. Dolayısıyla, biz de tüm sigorta işlemlerini dijital ortama da taşımaya karar verdik ve sigorta süreçlerini tek dokunuşa indirgedik.”

Önceki ve Sonraki Haberler