1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Yolcu360 ve Anadolu Sigorta’dan ortak kampanya

Yolcu360 ve Anadolu Sigorta’dan ortak kampanya

Anadolu Sigortalılar, yurt içi yolculukları için Yolcu360.com üzerinden ihtiyaçları olan araç kiralamalarında indirim alacak

Yolcu360 ve Anadolu Sigorta’dan ortak kampanya

Yolcu360, Anadolu Sigortalı misafirlerine özel bir kampanya başlattı. Kampanya ile Anadolu Sigortalılar, yurt içi yolculukları için Yolcu360.com üzerinden ihtiyaçları olan araç kiralamalarını yüzde 50 indirimli yapabiliyor.

Yolcu360.com, Anadolu Sigortalı misafirleri için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Anadolu Sigorta’dan poliçesi olanlar, Yolcu360’ın kendilerine özel günlük araç kiralamalarda sağladığı yüzde 50 indirimden yararlanabilecek.

Kampanya ile Anadolu Sigortalılar, günlük (1-29 gün arası) yapacakları yurt içi araç kiralamalarında kendilerine özel indirimden faydalanabiliyor. Kampanyanın aktif hale gelmesi için Yolcu360 kampanyalar sayfasında yer alan kampanya kodu alanına Anadolu Sigortalıların kampanyaya özel kodu girmesi yeterli oluyor. 

Yolcu360’ın yeni kampanyası, Anadolu Sigorta’dan poliçesi olan, “veri işleme/iletişim” izni bulunan ve Anadolu Sigorta tarafından e-posta yolu ile kampanya kodu iletilen misafirler için 31.12.2020 tarihine kadar geçerli olacak.

anadolu.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler