1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. 300 bin KOBİ, çalışan ve ailelerinin sağlığı sigortalanacak

300 bin KOBİ, çalışan ve ailelerinin sağlığı sigortalanacak

“TOBFED Farkı Bizden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” sektördeki 300 bin KOBİ ile 1,5 milyon çalışan ve ailelerine özel olarak sunulacak

300 bin KOBİ, çalışan ve ailelerinin sağlığı sigortalanacak

Sigorta Cini, sağlık sigortası sektörünün önde gelen ismi Demir Sağlık ve Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) ile birlikte özel bir ürün geliştirdi.

İş birliği kapsamında 300 bin üye, 1.5 milyon çalışan ve ailelerinden oluşan Tüm Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu üyeleri, “TOBFED Farkı Bizden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” ile, SGK ile anlaşmalı özel sağlık kurumlarında ödenmesi gereken fark ücretini karşılayan sağlık poliçesi çerçevesinde teminat kapsamına alınacak. Kampanyadan yararlanmak için TOBFED üyelerinin Sigorta Cini mağazalarını ziyaret etmeleri ya da web sitesindeki talep formunu doldurup göndermeleri yeterli olacak.

Demir Sağlık’ın özel olarak çıkarttığı TOBFED Farkı Bizden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile TOBFED’lilere özel avantaj ve fırsatlar sunulacak. Sigorta kapsamında kişiler, SGK ile anlaşmalı özel hastanelerde muayene, tetkik ve tedavi olabilecek. Poliçe aile indirimi, yaştan bağımsız fiyatlar, peşin fiyatına 5 taksit, yenilemede yüzde 20 indirim ve ömür boyu yenileme garantisi gibi fırsatlar sunuyor. İhtiyaca ve bütçeye uygun farklı plan alternatifleri bulunan TOBFED Farkı Bizden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası; ‘yatarak tedavi’, ‘yatarak ve 3 adet ayakta tedavi’ ile ‘yatarak ve 8 adet ayakta tedavi’ paketlerinden oluşuyor. Paket kapsamında iki kişilik aileler için yüzde 2.5, üç kişi ve üstü aileler için ise yüzde 5 indirim uygulanıyor. Demir Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş’de kesintisiz olarak 3 yıllık sigortalılık süresini doldurmuş olan, 50 yaş ve üstü sigortalılar, ödenen prim oranları yüzde 80’in altında olursa, Ömür Boyu Yenileme Garantisi hakkı kazanacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler