1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. AgeSA Her Yaşta ile Prida Başarı Ödülü’nü kazandı

AgeSA Her Yaşta ile Prida Başarı Ödülü’nü kazandı

AgeSA, Her Yaşta kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle “Konu ve Gündem Yönetimi” kategorisinde Prida Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

AgeSA Her Yaşta ile Prida Başarı Ödülü’nü kazandı

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği’nin (İDA)’nin başarılı iletişim projelerini, sürdürülebilir işbirliklerini, iletişim emektarlarını ve sektör çalışanlarını ödüllendirildiği PRİDA İletişim Ödülleri’nin bu yılki kazananları 27 Mayıs akşamı Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleşen bir törenle açıklandı. Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, Türkiye'de yaşlanma ve yaşlılık konularında farkındalık oluşturmak, negatif algıyı değiştirmek ve yaşlanmaya hazırlık sürecine rehberlik etmek hedefiyle hayata geçirdiği Her Yaşta kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle “Konu ve Gündem Yönetimi” kategorisinde başarı ödülüne layık görüldü.

AgeSA’nın Türkiye’de “yaşlanma” ile ilgili toplumsal sorunu ele alan ilk şirket olduğunu hatırlatan AgeSA Hayat ve Emeklilik Pazarlama ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Roşan Dilek şunları söyledi: “Bu ödül bizim için gurur kaynağı. 2019 yılında hayata geçirdiğimiz Her Yaşta çatısı altında bugüne kadar “Türkiye’de Yaşlılık Tahayyülleri ve Pratikleri” araştırması, yaş ayrımcılığı ile ilgili tabuları yıkmayı amaçladığımız “Yaşı Yok” farkındalık kampanyası, Pandemi Yardım Projesi, Her Yaşta Fonu, Her Yaşta Dolu Dolu Yaşa rehber kitabı gibi birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Bundan sonra da yeni projeler geliştirmeye, Her Yaşta Dolu Dolu Yaşa rehber kitabımızı yaygınlaştırarak farkındalık yaratmaya devam edeceğiz. Her Yaşta Fonu ile sağladığımız hibe desteğini de sürdüreceğiz.”


Önceki ve Sonraki Haberler