1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Aksigorta hizmet ağını genişletiyor

Aksigorta hizmet ağını genişletiyor

Geçtiğimiz aylarda mobil uygulamasını hayata geçiren Aksigorta, pazaryeri üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağını genişletiyor.

Aksigorta hizmet ağını genişletiyor

Aksigorta, pazaryeri üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağını genişletiyor. Bu kapsamda şirket, evcil hayvan sahiplerine güvenli ve profesyonel köpek gezdirme ve bakım hizmeti DogGO ile iş birliği gerçekleştirdi.

Bu iş birliği sonucunda, Aksigorta Mobil uygulamasında pazaryeri üzerinden alınacak 45 ve 60 dakikalık planlı yürüyüşlerde Aksigortalılara özel DogGO’da yüzde 15 indirim kodu sağlanacak. DogGO, mobil uygulama üzerinden köpek gezdirme hizmeti vererek faaliyet gösteriyor. Girişim bu hizmetle beraber evcil hayvan sahiplerine aradıkları güvenli hizmeti sunmayı ve ulaşılabilir hale getirmeyi, Türkiye’de sahiplenmeyi artırmayı ve köpek bakım kültürünü oturtabilmeyi hedefliyor.

DogGo’nun yanı sıra Kidolog, Petopy, Pronet, etaşın ve lastik.com.tr ile iş birliği gerçekleştiren Aksigorta, Aksigorta Mobil üzerinden müşterilerinin olası risklerine karşı önleyici destekler sunmayı amaçlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler