1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Aksigorta müşterilerine 2.200 liralık hediye

Aksigorta müşterilerine 2.200 liralık hediye

Ağustos ayı itibariyle Aksigorta Mobil’i indirerek giriş yapan ilk 20.000 Aksigorta müşterisine bir yıllık GastroClub üyeliği hediye edilecek.

Aksigorta müşterilerine 2.200 liralık hediye

Aksigorta, pazaryeri üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağına bir yenisini daha ekledi. İndirimli yeme-içme kulübü GastroClub ile iş birliği gerçekleştiren Aksigorta bu kapsamda, ağustos ayı itibariyle Aksigorta Mobil’i indirerek giriş yapan ilk 20.000 Aksigorta müşterisine, 2.200 TL değerindeki ber yıllık GastroClub üyeliğini hediye edecek. Aksigorta müşterileri, kampanyadan Aksigorta Mobil uygulamasından verilecek kod ile yararlanabilecekler.

Gerçekleştirilen iş birliği ile Aksigorta müşterileri; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Çeşme ve Bodrum gibi 15 şehirde Tribeca, Köşebaşı, Wagamama, Gram, Cremeria Milano, Krispy Kreme, Bisquitte, Le Pain Quotidien gibi şehrin seçkin restoranlarının yer aldığı 1.200’den fazla noktada yüzde 50’ye varan indirimlerin sahibi olacak.

Yeme-içme kulübü GastroClub’ın yanı sıra Autoking, Züber, DogGo, Kidolog, Petopy, Pronet, e-taşın ve lastik.com.tr ile iş birliği gerçekleştiren Aksigorta, Aksigorta Mobil üzerinden müşterilerinin olası risklerine karşı önleyici destekler sunmayı amaçlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler