1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Aksigorta’dan gelecek için önemli bir adım

Aksigorta’dan gelecek için önemli bir adım

Aksigorta, gezegenin geleceğini korumaya yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında yenilenebilir enerji sertifikası olan I-REC’in sahibi oldu.

Aksigorta’dan gelecek için önemli bir adım

Aksigorta, dünyanın geleceğini korumaya yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında yenilenebilir enerji sertifikası I-REC’in sahibi oldu. Kazanmış olduğu bu sertifika ile elektrik ihtiyacını, yenilenebilir kaynaklardan sağladığını kanıtlamış olan Aksigorta, sürdürülebilir bir şirket haline gelme yolunda ciddi bir adım atmış oldu. Sahip olduğu I-REC sertifikasını her sene yenileyecek olan şirket, böylelikle temiz enerji kullanımını devam ettirme taahhüdü verdi.

Yenilenebilir enerji yatırımlarını ve tüketimini yaygınlaştırmak amacı ile oluşturulan Yenilenebilir Enerji Sertifikaları (RECs-Renewable Energy Certificates), üretilen her birim elektriğin, kaynağından başlayarak tüketicilere ulaşana kadar takip edilerek güvenilir bir piyasa oluşturulmasını hedefliyor. Bu kapsamda RECS International tarafından geliştirilen I-REC, tüketicilerin yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlanan enerjiyi tüketmesini sağlayabilmek için bilinçli bir seçim yapmasına katkı sağlıyor.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler