1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Aksigorta’dan hayvanseverler için iki kampanya

Aksigorta’dan hayvanseverler için iki kampanya

Aksigorta’dan ‘Pati Plus” alanlar engelli canlara destek olacak. Ayrıca “Pati Plus”, 4-7 Ekim tarihleri arasında 250 TL indirimli sunulacak.

Aksigorta’dan hayvanseverler için iki kampanya

Aksigorta, aynı zamanda ENCANDER ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucunda, bir yıl boyunca evcil hayvanı için ‘Pati Plus’ edinen Aksigortalılar adına ENCANDER’e destekte bulunuyor. Üründe ayrıca lansmana ve 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel olarak 250 TL indirim kampanyası sunuluyor.

Küçük dostlara geniş teminat

Aksigorta'nın ‘Pati Plus’ adı verilen pati özel sağlık sigortası ürünü, 25.000 TL ile sigorta sektöründe en yüksek yatarak tedavi güvencesi veriyor. Pati Plus, geniş kapsamlı asistans hizmetleri ve 3. Şahıs Mali Mesuliyet teminatı sunarken aynı zamanda yatarak ve ayakta tedavi ile acil bir sağlık durumu olmadan da sigortalı küçük dostların rutin muayeneleri, mikroçip takımı gibi işlemlerini de kapsıyor.

Pati Plus ürünü, ayakta ve yatarak olmak üzere geniş teminat seçeneğinin yanı sıra 6.500 TL 3. Şahıs Mali Mesuliyet teminatı da sunuyor. Poliçe süresi boyunca, Patili dostlar için 1 defa ücretsiz genel muayene, kulak temizliği, göz temizliği, tırnak kesimi, tansiyon kontrolü, kilo kontrolü ve beslenme danışmanlığı, iç-dış parazit programının oluşturulması ve diş sağlığı kontrolü hizmeti karşılanıyor.

Taksiden kuaföre pek çok kampanya

Ürün kapsamında Aksigortalılara özel pek çok kampanya da sunuluyor. “Pati Plus” alan müşteriler; anlaşmalı pet taksilerde, anlaşmalı pet otellerde, anlaşmalı pet kuaförlerinde ve anlaşmalı köpek eğitim merkezlerinde yüzde 15 indirim, online görüntülü veteriner hekim andışma, ücretsiz çip takım hizmetlerinin de sahibi olacak.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler