1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Aksigorta’ya iki ödül birden

Aksigorta’ya iki ödül birden

Aksigorta, Turkey Customer Experience Awards’ta müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya yönelik projeleri ile iki farklı kategoride birincilik ödülünün sahibi oldu.

Aksigorta’ya iki ödül birden

2008 yılından bu yana uluslararası arenada müşteri deneyimi yarışmaları düzenleyen Birleşik Krallık merkezli Awards International tarafından düzenlenen ve en iyi müşteri deneyimi projelerinin ödüllendirildiği Turkey Customer Experience Ödülleri’nde müşteri odaklı projeleriyle yarışan Aksigorta, 2 farklı kategoride Gold ödüle layık görüldü.

Aksigorta, geçtiğimiz Aralık ayında lansmanı yapılan Aksigorta Mobil uygulaması ile ‘Teknolojinin En İyi Kullanımı - Finansal ve BT Hizmetleri’ kategorisinde, Borusan ETA işbirliği ile hayata geçirdiği Lojistik Platform Sigortacılığı projesiyle de ‘Ürün veya Hizmet Geliştirme – İnovasyon’ kategorisinde güçlü rakiplerini geride bırakarak birincilik ödülü olan Gold ödülün sahibi oldu.

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerinin dijitalleşme ve teknoloji kullanımıyla yeni bir boyut kazandığını vurgulayan Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Metin Demirel, “Aksigorta olarak, müşteri odaklı projelerimizin ödülle taçlanmasından memnuniyet duyuyoruz. Tüm iş süreçlerimizde dijitalleşmeyi aktif olarak kullanıyor; bu sayede en hızlı çözümlerle müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ve iş süreçlerini sadeleştiren uygulamaları hayata geçirmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler