1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Allianz acentelerinden kız çocukların eğitimine destek

Allianz acentelerinden kız çocukların eğitimine destek

Allianz Türkiye’nin acenteleri, Koruncuk Vakfı’nın Koruncukköy Bolluca’da daha fazla kız çocuğuna ulaşmak için kurduğu yeni yurt binasının ihtiyaçlarına destek oldu.

Allianz acentelerinden kız çocukların eğitimine destek

Allianz Türkiye'nin Haziran ayında acenteleriyle başlatılan iyilik hareketi ile Geri Ödeyen Sigortası ve Yaşamaya Değer Sigortası ürünleri satışı kapsamında, Koruncuk Vakfı’nın daha fazla kız çocuğuna ulaşmak için Koruncukköy Bolluca’da inşa ettiği yeni yurt binasının ihtiyaçları karşılandı. Acentelerin katılımıyla yoğun ilgi gören kampanyadan 500 bin liranın üzerinde gelir elde edildi.

‘Olanakları kısıtlı kız çocuklarına umut olmak için adım attık’

Allianz Türkiye Satış ve Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Ertuğrul Yücenur, Allianz Türkiye ekibi ve acenteleriyle birlikte Koruncukköy Bolluca’ya gerçekleştirdikleri ziyarette şunları söyledi: “Sorumlu bir kurumsal vatandaş olarak, toplumumuzun sürdürülebilir gelişimine, iyiliğine ve refahına katkı sağlama hedefiyle çalışmaya aralıksız devam ediyoruz. ‘Acentesinin Gücüyle, Allianz seninle’ diyerek, kalbinde iyilik olan acentelerimizle birlikte, olanakları kısıtlı kız çocuklarına umut olmak için yeni bir adım daha attık. Aldıkları eğitimle hayata daha iyi hazırlanmaları, yarının güçlü kadınları olmaları için el birliğiyle Koruncukköy Bolluca Kız Öğrenci Yurdu’nun ihtiyaçlarını destekledik. Acentelerimizle birlikte dayanışmayı büyütmeye ve geleceğin bizlere emaneti olan evlatlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”


Önceki ve Sonraki Haberler