1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Anadolu Hayat ve TEMA işbirliği

Anadolu Hayat ve TEMA işbirliği

Anadolu Hayat Emeklilik, Çocuğum için BES alanlar için TEMA Vakfı’nın ortaokul ve lise öğrencilerinin ekolojik okuryazarlık becerilerini güçlendirmek amacıyla yürüttüğü doğa eğitimlerine de destek olacak.

Anadolu Hayat ve TEMA işbirliği

Anadolu Hayat Emeklilik, 2021 yılının haziran ayında ürün portföyüne kattığı “Çocuğum için BES” ile ebeveynlere çocuklarının geleceğini güvence altına alma imkânı sunarken, ortaokul ve lise öğrencilerinin doğa eğitimlerine de destek olacak. Anadolu Hayat Emeklilik, “Çocuğum için BES” ürünü ile Bireysel Emeklilik Sistemi’ne dahil edilen çocuklar için, TEMA Vakfı’nın ortaokul ve lise öğrencilerinin ekolojik okuryazarlık becerilerini güçlendirmek amacıyla yürüttüğü doğa eğitimi çalışmalarına katkı sağlayacak.

Yaklaşık 11 ay gibi kısa bir sürede 100 bin katılımcıya ulaşan “Çocuğum için BES” kapsamında sürdürülebilir geleceğe destek olmak amacıyla TEMA Vakfı ile iş birliği gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Didem Makaskesen, “Çocuklarının geleceğini güvence altına almak amacıyla ürünümüze yoğun ilgi gösteren ebeveynlerle birebir görüşmeler yaptık. Çocuklarıyla ilgili hayallerini ve beklentilerini konuştuk. Bu iç görülerden ilham alarak biz de Anadolu Hayat Emeklilik olarak geleceğin yetişkinlerine sürdürülebilir bir dünya mirası bırakmak için harekete geçtik. TEMA Vakfı’nın ortaokul ve lise öğrencilerinin doğal varlıkları yakından tanımaları, gezegenin işleyişi konusunda bilgi sahibi olmaları ve günlük yaşamdaki tercihlerinin doğayı nasıl etkilediği konusunda bilinçlenerek çözüm üretmeleri amacıyla geliştirdiği doğa eğitimi çalışmalarına destek olmaya karar verdik. 'Çocuğum için BES, çocuğunuza gelecek, doğaya umut oluyor' diyerek yola çıktığımız iş birliği sürecimizde daha fazla çocuğun bu önemli kazanımı edinmesine katkıda bulunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.


Önceki ve Sonraki Haberler