1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Anadolu Sigorta, Solarçatı'yla iş birliği yaptı

Anadolu Sigorta, Solarçatı'yla iş birliği yaptı

Anadolu Sigorta’da herhangi bir poliçeye sahip kişiler, Solarçatı’dan alacakları şebekeye bağlı çatı tipi evsel güneş enerji paneli kurulum paketlerinde yüzde 5 indirim fırsatı yakalıyor.

Anadolu Sigorta, Solarçatı'yla iş birliği yaptı

 

 

 

 

 

Anadolu Sigorta, Solarçatı ile yaptığı iş birliği kapsamında evinin elektriğini güneşten üreterek tasarruf etmek ve temiz enerji kullanmak isteyen müşterilerine indirim fırsatı sunuyor. Anadolu Sigorta’da herhangi bir poliçesi bulunan kişiler, Solarçatı’dan alacakları şebekeye bağlı çatı tipi evsel güneş enerji paneli kurulum paketlerinde yüzde 5 indirim fırsatı yakalıyor. Solarçatı’dan evsel güneş enerji paneli alanlar ise Anadolu Sigorta Bireysel Çatı Tipi Güneş Enerji Paneli Sigortası’na ücretsiz sahip oluyor.

Anadolu Sigorta, Bireysel Çatı Tipi Güneş Enerji Paneli Sigortası ile, evinin çatısına güneş enerjisi paneli kurarak kendi enerji ihtiyacını sürdürülebilir bir biçimde üretenleri güvence altına alıyor. Ürün ile tam kagir yapı tarzındaki konutların çatısına kurulmuş, 10 kw ve altı toplam kurulu gücü olan, modeli 10 yıldan eski olmayan, sigorta bedeli en fazla 10 bin Euro olan ve ticari kullanımı olmayan/bireysel çatı tipi güneş enerji santralleri teminat altına alınıyor.

Gerek enerji maliyetleri gerekse artan çevresel hassasiyetlerle güneş kaynaklı enerji üretimine artan ilgiye dikkat çeken Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Kerem Tokyürek “Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya miras bırakabilmek için yenilenebilir enerji kaynaklarının etkin yönetimi en önemli konuların başında geliyor. Bu bakış açısıyla dünyada olduğu gibi Türkiye’de de temiz enerji artık son kullanıcıların da tercihi olmaya başladı. Biz de bu konudaki hassasiyetler ve beklentilerden yola çıkarak Solarçatı ile bir iş birliği hayata geçirdik. Bu çerçevede herkes için temiz enerjiyi daha ulaşılabilir kılmayı amaçladık. Anadolu Sigorta olarak ekonomik, çevresel ve sosyal katma değer yaratma vizyonuyla sürdürdüğümüz çalışmalarımızı, bu tür kampanyalarla destekleyerek bu bakış açısını daha kitlesel bir adıma dönüştürmeye çalışıyoruz. Bilinen en çevreci enerji kaynaklarından olan çatı tipi güneş enerji panelini teşvik edeceğine inandığımız bu kampanyanın hem sürdürülebilirlik hedeflerimize hizmet edeceğine hem de müşterilerimize çok yönlü fayda sağlayacağına inanıyoruz. Bireysel Çatı Tipi Güneş Enerji Paneli Sigortası’yla evinin enerjisini güneşten üreterek çevresini ve bütçesini koruyan müşterilerimizin yanındayız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler