1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Anadolu Sigorta, The Bodrum Cup’ın gold sponsoru oldu

Anadolu Sigorta, The Bodrum Cup’ın gold sponsoru oldu

Anadolu Sigorta, Akdeniz’in en büyük yelken festivali The Bodrum Cup’ın gold sponsorları arasında bu yıl da yerini aldı.

Anadolu Sigorta, The Bodrum Cup’ın gold sponsoru oldu

Anadolu Sigorta’nın dördüncü kez gold sponsorları arasında yer aldığı, bu sene 33’üncü yılını kutlayan Akdeniz’in en büyük deniz festivali American Hospital The Bodrum Cup’ın Bodrum-Çökertme rotasındaki Anadolu Sigorta etabı 20 Ekim’de gerçekleşti.  

American Hospital The Bodrum Cup’ın bu yılki rotası; yakın zamanda Türkiye’yi derinden etkileyen orman yangınlarının çıktığı bölgeler olarak belirlendi. Anadolu Sigorta etabında yelkenler, Bodrum- Çökertme rotasını izleyerek orman yangınları sırasında eşsiz bir dayanışma örneği gösteren sivil ve resmi tüm isimsiz kahramanlara duyduğu minnettarlığı sergiledi. 

Her yıl yerli ve yabancı binlerce deniz meraklısını Ekim ayında Bodrum’da bir araya getiren American Hospital The Bodrum Cup’a bu yıl 150’den fazla tekne, 1500’ü aşkın denizci ve 10.000’in üzerinde misafir katıldı.  5 etabının gerçekleştiği yarışlar boyunca çeşitli kültür sanat etkinlikleri de düzenlendi. 21 Ekim tarihinde Çökertme’de ülkemizin önde gelen jaz piyanistlerinden Kerem Görsev performans sergiledi.


Önceki ve Sonraki Haberler