1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Anadolu Sigorta’dan “Bütçe Dostu Kasko Kampanyası”

Anadolu Sigorta’dan “Bütçe Dostu Kasko Kampanyası”

Anadolu Sigorta başlattığı “Bütçe Dostu Kasko Kampanyası” ile en temel riskleri en uygun primlerle sunma iddiasını taşıyor.

Anadolu Sigorta’dan “Bütçe Dostu Kasko Kampanyası”

Günümüzde araç bedellerinin artmasıyla birlikte kasko sigortalarının primlerinde de buna paralel olarak artış yaşanıyor. Güncel araç bedelleri göz önüne alındığında aracın çalınması veya pert olması durumunda yeni bir araç alabilmek için finansal güvenceye sahip olmak giderek önem kazanıyor. “Kaskosuz da olur” diye düşünerek sigorta satın almayı tercih etmeyen araç sahipleri ise olası bir hasar durumunda oldukça yüksek faturalar ödemek zorunda kalıyor.

Anadolu Sigorta, kasko sigortasının önemine dikkat çekiyor ve bu konudaki farkındalığı artırmayı hedefliyor.

“Araç sahiplerine uygun prim ile ihtiyaç duydukları kasko ürünlerini sunuyoruz”

Uygun fiyatlı kasko ürünleriyle her bütçeye özel alternatifli kasko ürünü sunduklarını belirten Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gören, “Zorunlu sigortalar dışında en çok tercih edilen sigorta ürünü kasko poliçesidir. Ancak özellikle son yıllarda yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve fiyat artışlarıyla birlikte araç sahipleri kasko sigortası almaktan vazgeçebiliyor. Araç bedellerine baktığımızda, geçtiğimiz yılın ilk çeyreği ile bu yılın ilk çeyreği arasında ortalama yüzde 50 oranında bir artış görüyoruz. Bu koşulları göz önüne alarak, kasko sigortasındaki en temel riskleri uygun primler ile teminat altına alan Pert Kasko ürünümüzle müşterilerimizin her zaman yanındayız. Bu ürün ile çarpma, çarpışma, yanma sonucu aracın tam hasara uğraması veya çalınması risklerine karşı teminat sunuyoruz” dedi.

Tüm araç grupları için model yılı sınırlaması olmadan uygun fiyatlı kasko teminatı sağladıklarının altını çizen Gören, “Pert Kasko ürünümüzün kasko teminatlarında muafiyet bulunmuyor. Deprem teminatını bile otomatik olarak muafiyetsiz veriyoruz. Ayrıca müşterilerimizin her zaman yanında olma anlayışımızla aracını sadece büyük risklere karşı, uygun prim ile kasko güvencesi altına almak isteyen bireysel müşterilerimize özel Bütçe Dostu Kasko Kampanyamızı Haziran ayı itibarıyla başlattık” diye konuştu.

Anadolu Sigorta, “Bütçe Dostu Kasko Kampanyası” kapsamında 1- 30 Haziran tarihleri arasında Pert Kasko Sigortası satın alan hususi kullanımdaki otomobil ve kamyonet/panelvan sahibi bireysel sigortalılarına 100 TL hediye çeki verecek.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler