1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Anadolu Sigorta’dan Konut Sigortası yaptıracaklara uyarı

Anadolu Sigorta’dan Konut Sigortası yaptıracaklara uyarı

Anadolu Sigorta, dijital platformları aracılığıyla ilk kez Yeni Nesil Konut Sigortası yaptıran bireysel müşterilerine dijital alışveriş kodu kazandırıyor.

Anadolu Sigorta’dan Konut Sigortası yaptıracaklara uyarı

Anadolu Sigorta, Aralık ayına özel yeni bir kampanya başlattı. Anadolu Sigorta’dan ilk kez, dijital platformları aracılığıyla Yeni Nesil Konut Sigortası yaptıran bireysel müşterilerine 50 TL’lik dijital alışveriş kodu sunarak, alışverişlerinde avantaj sağlıyor.

Poliçe düzenleme tarihi 1 Aralık ile 31 Aralık 2021 tarihleri arasında olan Yeni Nesil Nesil Konut Sigortası poliçeleri için geçerli kampanya kapsamında, Anadolu Sigorta dijital platformlarından konut sigortası teklifi alma aşamasında yer alan “Acente” seçim imkanı ile müşteriler poliçe işlemlerinin takibi için kendi satış kanalını da seçebiliyor.

Kampanyaya hak kazanmak isteyen yeni poliçe sahiplerinin, kendilerine SMS ile dijital alışveriş kodu gönderimi yapılabilmesi için anadolusigorta.com.tr’de yer alan Online Bireysel Şube’den, Sigortam Cepte mobil uygulamasının “Profil” bilgileri ekranından ya da Sağlığım Cepte uygulamasının “İzinler” menüsü üzerinden pazarlama ve iletişim iznini kontrol ederek, aktif hale getirmeleri gerekiyor.  

Önceki ve Sonraki Haberler