1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Anadolu Sigorta'dan sokak hayvanlarına destek

Anadolu Sigorta'dan sokak hayvanlarına destek

Anadolu Sigorta, evcil hayvanların sağlığını güvence altına alırken, sokak hayvanlarına da destek oluyor.

Anadolu Sigorta'dan sokak hayvanlarına destek

Temmuz ayında “Patim Güvende Sigortası”nı satışa sunan Anadolu Sigorta, 6 aydan büyük, 10 yaşından küçük kedi ve köpeklerin acil tedavileri için veteriner masraflarını karşılarken, Pati Plus Teminatı ile ek güvenceler sağlıyor. 

Poliçe satışlarından elde ettiği gelirin bir kısmını hayvan hakları ve onların korunmasıyla ilgili çalışmalar gerçekleştiren, bu alandaki en güçlü derneklerden biri olan Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği’ne (HAÇİKO) bağışlayan Anadolu Sigorta, bu sayede yardıma muhtaç hayvanların ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Patim Güvende Sigortası’na isteğe bağlı olarak eklenebilen Pati Plus Teminatı ile acil durum dışındaki veteriner masrafları ve belirli hastalıklara yönelik tedavi giderleri için poliçe limitleri dahilinde güvence sağlayan Anadolu Sigorta, anlaşmalı veterinerlerde yılda bir defa muayene, göz ve kulak temizliği ve tırnak kesimi uygulamalarını da ücretsiz olarak sunuyor.

“Evcil hayvan sahiplerinin ağırlıklı yaş ortalaması 42”

Pati Plus teminatlı poliçelere ilginin yoğun olduğunu ifade eden Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gören, “Satın alınan poliçelerin yüzde 65’e yakını Pati Plus teminatlı olarak düzenlendi. Talepleri incelediğimizde İstanbul’un yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Samsun, Antalya ve Adana’dan da ürünümüze yoğun bir ilgi olduğunu görüyoruz. Evcil hayvan sahiplerinin ağırlıklı yaş ortalamasının ise 42 olduğunu söyleyebilirim. 25-55 yaş arası kişiler ürüne daha fazla ilgi gösteriyor. Önümüzdeki dönemde de ilginin artarak devam edeceğini ve satışlarımızın artacağını düşünüyoruz. Bu sayede HAÇİKO ile iş birliğimiz neticesinde daha fazla yardıma muhtaç hayvana ulaşabilecek olmaktan da mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler