1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Anadolu Sigorta’ya “En Mutlu İş Yeri” unvanı

Anadolu Sigorta’ya “En Mutlu İş Yeri” unvanı

Happy Place to Work şirketi ve Capital Dergisi iş birliğinde yürütülen “Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri Araştırması”na katılan Anadolu Sigorta, “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” unvanına sahip oldu.

Anadolu Sigorta’ya “En Mutlu İş Yeri” unvanı

Anadolu Sigorta, sektöründe “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” unvanına sahip oldu. Happy Place to Work şirketi ve Capital Dergisi iş birliğinde yürütülen “Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri Araştırması”na katılan Anadolu Sigorta, İnsan Kaynakları uygulamalarının özeti ve çalışanlar ile gerçekleştirilen anket sonucunda, Bilim Kurulu Üyesi tarafından kapsamlı bir değerlendirmeye tabi tutuldu.

1 Nisan 2022 tarihinde 97’nci yaşını kutlayan Anadolu Sigorta’nın, sektöründe “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” unvanına sahip olmasından büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu açıklayan Anadolu Sigorta I. Genel Müdür Yardımcısı Filiz Tiryakioğlu, “En büyük gücümüzün çalışanlarımız olduğuna inanıyoruz. Pandemi döneminde de önceliğimiz çalışanlarımızın sağlığı, memnuniyeti ve mutluluğu oldu. ‘İş Yerinde Mutluluk Hareketi’ kapsamındaki hibrit çalışma modelimiz, şirket içi iletişimi ve iş sürekliliğini sağlayan mobil uygulamamız, dijital takdir uygulamamız, Anadolu Sigorta Akademi, webinarlar, özel gün etkinlikleri ve adını sayamadığım pek çok yenilikçi uygulama, çalışanlarımız için hayata geçirdiğimiz faaliyetlerimiz arasında yer alıyor. Bu çalışmaların global ve ulusal platformlarda ödüle layık görülmesi bizi fazlasıyla gururlandırıyor” dedi.


İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler