1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Apple'dan yeni kablosuz kulaklık

Apple'dan yeni kablosuz kulaklık

Apple'ın mevcut modellere göre daha kompakt bir tasarımla piyasaya sürmeyi hedeflediği ikinci nesil AirPods Pro'nun çıkış tarihi hakkında tedarik zinciri kaynaklı yeni bilgiler sızdırıldı.

Apple'dan yeni kablosuz kulaklık

Bloomberg'den Mark Gurman ve analist Ming-Chi Kuo da dahil olmak üzere birçok saygın kaynak Apple'ın gelecek yıl ikinci nesil AirPods Pro kablosuz kulaklığını piyasaya süreceğini doğrulamıştı. Şimdi ise cihazın çıkış tarihiyle ilgili yeni bilgiler geldi.

AirPods Pro 2'nin 2022'nin üçüncü çeyreğinde yani 1 Temmuz ila 30 Eylül tarihleri arasında piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. FrontTron takma adlı duyumcu bu bilgiyi doğrudan tedarik zincirinden aldığını ve istihbaratının oldukça sağlam olduğunu belirtiyor.

Apple'ın alt kısımdaki kısa sapları ortadan kaldırarak yeni nesil AirPods Pro'yu daha kompakt hale getireceği söyleniyor. Ayrıca şirketin "kullanıcının kulağını dolduran" daha yuvarlak bir tasarımı test ettiği yönünde bilgiler var. Hepsi bununla sınırlı değil.

AirPods Pro 2'de kullanıcının fiziksel aktivitesini ve sağlık parametrelerini takip etmek için yeni sensörlere yer verileceği konuşuluyor. Kablosuz kulaklığın IPX4 suya dayanıklılık derecesine sahip MagSafe Şarj Kutusu ile geleceği de sızan detaylar arasında.

Önceki ve Sonraki Haberler