1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. AvivaSA’ya uluslararası başarı ödülü

AvivaSA’ya uluslararası başarı ödülü

AvivaSA, işe alım süreçleri ve aday iletişimini ödüllendiren, “Talent Board”un, “CandE Anketi”nde, 300 global şirket arasında en iyi 15 arasına girdi

AvivaSA’ya uluslararası başarı ödülü

AvivaSA, işe alım süreçleri ve aday iletişimini ödüllendiren, “Talent Board”un, “CandE Anketi”nde, 300 global şirket arasında en iyi 15 arasına girdi.

Aday deneyimi üzerine dünya çapında yaptığı araştırmalarla tanınan “Talent Board”, şirketlerin işe alım süreçleri ve bu süreçte adaylarla olan iletişimlerini ödüllendiren “2018 Aday Deneyimi Ödülleri- CandE Anketi” sonuçlarını açıkladı.

Adayların iş başvurusunda bulundukları şirket ile yaşadıkları deneyimi aktardığı ankette bu sene, dünyanın farklı yerlerinden toplam 300 şirket değerlendirildi. AvivaSA, işe alım stratejisi ve süreçleri ile Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde bulunan en iyi 15 şirket arasına girme başarısı gösterdi.

Toplam 504 aday ankete katıldı

Konuyla ilgili bir açıklama yapan, AvivaSA İnsan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, anketin, işe alınan 99 kişinin yanı sıra; mülakat süreci olumlu sonuçlanmayan 155 genel müdürlük ve 250 satış ekibi adayının da aralarında bulunduğu, toplam 504 adayla paylaşıldığını vurgulayarak, şunları söyledi:

Ortalamanın üzerinde başarı

“AvivaSA olarak işe alım sürecindeki 2 başarı kriterinde ortalamanın oldukça üzerindeyiz. Adaylarımız,AvivaSA’daki işe alım sürecini %82’lik bir oranla oldukça adil bir süreç olarak değerlendirirken,%78’i,işe alım uzmanı tarafından adil bir şekilde değerlendirildiğini iletti.Adaylarımızın %77’si AvivaSA işe alım sürecini çok iyi olarak değerlendirdi.

AvivaSA 2018 yılında, www.otomatikkatilim.com projesi ile Altın Örümcek’te; “Kültürel Dönüşüm Programı” ile Brandon Hall HCM Excellence Awards’da; “Güzel Haberler” projesi ile Social Media Awards Turkey’de birer ve International Awards Associates’ın (IAA) düzenlediği “Vega Digital Awards”da, dijital iletişim projeleriyle üç ödül kazanmıştı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler