1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Axa Sigorta 130 yılı devirdi

Axa Sigorta 130 yılı devirdi

Axa Sigorta, Türkiye’deki 130. yılını kutluyor.

Axa Sigorta 130 yılı devirdi

Milliyet'in haberine göre Axa Sigorta’nın ürün, hizmet ve projeleriyle müşteriler, toplum, ülke ve gezegen için değer yaratmaya devam edeceğini söyleyen Axa Sigorta CEO’su Yavuz Ölken yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Bu topraklardaki 130 yıldır devam eden hikâyemiz ülkemize duyduğumuz güvenin en önemli simgesi. Nice fedakârlıklarla kurulan ülkemizin ve bir ulusun yükselişine tanıklık ettiğimiz bu hikâyede başardıklarımızla da gurur duyuyoruz. Böylesine köklü bir tarihe sahip olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle 130 yıldır olduğu gibi toplumumuzda, ülkemizde ve gezegenimizde değer yaratmak için çalışmaya devam ediyoruz.

Axa Grubu olarak, ilham aldığımız küresel ve ortak bir misyon var: İnsanlığın gelişmesi adına insanlar için değerli olanı korumak. Bu misyon insanların hayata güvenle bakabilmesi için bir çözüm ortağı olma hedefimize güç veriyor. Bu uzun yolculukta bizlere hayallerini, hayatlarını, sevdiklerini emanet edecek kadar güvenen kıymetli müşterilerimize, şirketimizi güçlü kılan acentelerimize ve bu hikâyeyi mümkün kılan çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yeni başarı hikâyeleriyle Axa Sigorta’yı geleceğe taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Etiketler : , ,
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler