1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. AXA Sigorta, acenteleriyle bir araya geldi

AXA Sigorta, acenteleriyle bir araya geldi

AXA Sigorta, AXA Sigorta Milyonerler Kulübü buluşmalarını bu yıl 12-15 Mayıs tarihlerinde Kıbrıs Elexus Otel’de gerçekleştirdi.

AXA Sigorta, acenteleriyle bir araya geldi

AXA Sigorta ekibi, Türkiye ölçeğindeki bölgesel acente ziyaretlerinin yanı sıra; 12-15 Mayıs tarihlerinde Kıbrıs’ta milyoner acenteleriyle bir araya geldi. Bu yıl Kıbrıs Elexus Otel’de gerçekleştirilen AXA Sigorta Milyonerler Kulübü Buluşması’na, AXA Sigorta Yönetim Kurulu üyelerinden CEO Yavuz Ölken, Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, Bireysel Teknik ve Sağlık Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sanem Çıngay Buçukoğlu ve Kurumsal Teknik Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Barış Altın ve 100’den fazla AXA Sigorta acentesi katıldı.

Üç gün süren Milyonerler Kulübü Buluşması kapsamında acentelerle birlikte Kıbrıs gezisi, golf ve karting etkinliği, jeep safari turu, Yaza Merhaba Gala Gecesi yapıldı. Aynı zamanda şarkıcı Ece Seçkin’in yer aldığı konser organize edildi. AXA Sigorta, buluşma sırasında 2021 yılında prim üretimi ve karlılık kategorisinde başarılı olan acentelerine de ödüllerini takdim etti. Prim üretimi kategorisinde 10 acenteye, karlılık kategorisinde ise 20 acenteye plaket verildi.

Sürdürülebilirlik vizyonu kapsamında buluşmalar sırasında gezegen dostu önlemler de alan AXA Sigorta, etkinliğin karbon nötr olması amacıyla KKTC Orman Dairesi iş birliğiyle 650 fidan bağışında bulunacak.

Milyonerler Kulübü Buluşması’nı değerlendiren AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken “AXA Sigorta olarak, Türkiye’de 130 yıldır sigorta sektöründe değer yaratıyoruz. Geliştirdiğimiz ürün ve hizmetleri müşterilerimizle buluşturmak, onların ilk elden tanıtılmasını sağlamak adına acentelerimiz zorlu bir görev üstleniyor. Bu noktada onları desteklemenin, çalışmalarımızı şekillendirmek adına onların görüşlerini almanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bölgesel acente ziyaretlerinin haricinde, AXA Sigorta Milyonerler Kulübü’nde yer alan acentelerimizle de bir araya geliyoruz. Şimdi de yıl boyunca büyük bir gayret göstererek milyoner acente kategorisinde yer almayı başaran acentelerimizin bu başarısını kutlamak için buluştuk. Hepsini gönülden tebrik ediyor, onların da desteğiyle birlikte daha nice başarılara imza atmayı temenni ediyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler