1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. AXA Sigorta'nın il birincileri Mardin'de buluştu

AXA Sigorta'nın il birincileri Mardin'de buluştu

AXA Sigorta'nın 16. İl Birincileri Buluşması bu yıl Mardin'de gerçekleşti.

AXA Sigorta'nın il birincileri Mardin'de buluştu

AXA Sigorta'nın geleneksel İl Birincileri Buluşması'nın 16.'sı bu yıl Mardin'de yapıldı. Kendi illerinde yüksek performanslarıyla birinci olan acenteler 4-6 Kasım tarihleri arasında Mardin'de buluştu. 56 acente bir araya geldiği buluşmada şehrin Dara Antik Kenti, Abbaralar, Mardin Müzesi, Revaklı Çarşı gibi noktalarının ziyaret edildi.

Buluşmaya AXA CEO’su Yavuz Ölken, Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, Bireysel Sağlık ve Teknik Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sanem Çıngay Buçukoğlu, Kurumsal Teknik Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Barış Altın, Hasar Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Eray Kangal da katıldı.

Yapılan işe acente katkısının çok fazla olduğunu söyleyen AXA CEO’su Yavuz Ölken, "Acentelerimizin, tüm müşterilerimize AXA kalitesini yansıtmak ve ürün ve hizmetlerimizi en etkili şekilde sunabilmek için büyük emek sarf ettiklerini biliyoruz. Bu nedenle acentelerimizle düzenli olarak bir araya gelerek onların nabzını tutmayı, anlamak için dinlemeyi ve karşılıklı etkileşim içinde motivasyon bulmayı oldukça önemsiyoruz. Çalışmalarıyla kendi illeri içinde en başarılı acente olarak ön plana çıkan acentelerimizi ise ayrıca kutluyorum. Sürdürülebilir gelişim ve büyüme adına iş birliklerimizin artarak devam edeceğine gönülden inanıyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler