1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. AXA Sigorta’ya üç ödül

AXA Sigorta’ya üç ödül

AXA Sigorta; Tech Brands Turkey’de 3. kez “sigorta sektörünün en teknolojik markası” seçildi. Şirketin iş ortaklarıyla gerçekleştirdiği projeler de uluslararası ödüllere layık görüldü.

AXA Sigorta’ya üç ödül

AXA Sigorta, Türkiye’nin en teknolojik markalarının ödüllendirildiği Tech Brands Turkey’de 3. kez ödüle layık görüldü. Ödül töreninde kazananlar, 41 farklı sektörde markaların teknoloji alanındaki tüketici algısı ölçümlenerek belirlendi. AXA Sigorta’nın iş ortaklarıyla gerçekleştirdiği projeler uluslararası ödüllere layık görüldü.

AXA Sigorta, dünya çapındaki müşteri hizmetleri, iletişim merkezi, iş geliştirme ve satış uzmanlarının başarılarının değerlendirildiği Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’nde (Stevie® Awards for Sales & Customer Service) ödüle layık görüldü. Bronz ödülü alan Şirket, e-ticaret markası Trendyol ile iş birliği geliştirerek Techpoint teknoloji desteği ile hizmete sunduğu, Trendyol Gömülü Sigorta Programı (Trendyol Embedded Insurance Program) projesi ile Yeni Ürün ve Hizmet Kategorisi altında En İyi İş Birliği Çözümleri başlığında ödüllendirildi.

Ayrıca Şirket, Stevie Awards’ın 18 ülkeyi kapsayan, odak noktası inovasyon olan Orta Doğu ve Kuzey Afrika Stevie Ödülleri’nde (Middle East & North Africa Stevie® Awards) Finansal Servislerde Teknoloji Geliştirme Kategorisi’nde SESTEK ile kurguladığı “Yapay Zekâ ile Müşteri Talep Yönetimi” projesiyle de bronz ödül aldı.

Data Expert ve BMI Business School tarafından yürütülen en etkin liderler araştırmalarına bu yıl ilk kez “Türkiye’nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri” kategorisi de eklendi. Sektör uzmanları ve akademisyenler tarafından belirlenen kriterler çerçevesinde performanslarıyla en dikkat çeken liderlerin seçildiği listede AXA Sigorta Bilgi Teknolojileri ve İnovasyon Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Ege Örer de yer aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler