1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Aylık 93 liraya tamamlayıcı sağlık sigortası

Aylık 93 liraya tamamlayıcı sağlık sigortası

MetLife Emeklilik ve Hayat yeni ürünü Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nı müşterilerinin hizmetine sundu. Ürün, yaş aralığına göre değişmekle birlikte aylık 93 TL’den başlayan primlerle alınabilecek

Aylık 93 liraya tamamlayıcı sağlık sigortası

MetLife Emeklilik ve Hayat, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü hizmete sundu. Şirketin 500’ün üzerinde anlaşmalı olduğu kurumda ve özel hastanelerde, SGK fark ücreti ödemeden muayene, tahlil ve tetkik yaptırılmasını sağlayan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası; sigortalıların ameliyat, yoğun bakım, kemoterapi, radyoterapi ve diyaliz gibi yatarak tedavi masraflarını limitsiz olarak karşılıyor. 15 günlük ile 59 yaş arası geniş bir kitlenin satın alabileceği ve 64 yaşına kadar yenilenebilen ürün kapsamında yüz yüze tıbbi ihtiyaçlara yanıt vermenin yanı sıra ücretsiz olarak online doktor, check-up, trafik kazası sonucu diş tedavisi, online diyetisyen görüşmesi ve psikolojik danışmanlık gibi birçok ek hizmet sunuluyor. Ayrıca üründe, nakil ve network indirimleri gibi tıbbi yardım hizmetleri; çilingir çağırma, klima ve kombi bakımı gibi konut yardım hizmetleri; seyahat yardım hizmetleri, organizasyon ve rezervasyon hizmetleri alanlarında ücretsiz ya da indirimli birçok hizmet yer alıyor.

“Geniş bir ihtiyaca yanıt veriyoruz”

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası hakkında değerlendirmede bulunan MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, “Pandemiyle birlikte sağlığın ve ekonominin ön planda olduğu günlerden geçiyoruz. Bu yüzden müşterilerimize ve yakınlarına hem sağlıklı günlerinde düzenli sağlık kontrolü imkânı hem de yaşanabilecek hastalıklar karşısında yanlarında olacağımız Tamamlayıcı Sağlık Sigortasını hazırladık. MetLife Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile müşterilerimizin sağlık ihtiyaçlarına yanıt vermenin yanı sıra birbirinden değerli ek hizmetlerle yaşam kalitelerini koruma imkânı sunuyoruz. SGK’lı herkesin sahip olabileceği ürünümüzle geniş bir yaş kitlesine, geniş kurum ağı ve teminatlar sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yaş aralığına göre değişmekle birlikte aylık 93 TL’den başlayan primlerle alınabilecek MetLife Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ndan üç kişi ve üzerindeki aileler indirimli olarak yararlanabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmalı kurumlarda MetLife müşterilerinin ve ailelerinin ek ücretler ödemeden sağlık hizmeti almalarına imkân veren sigorta için ödenen primler gelir vergisi matrahından düşürülerek avantaj sağlanabiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler