1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Bang & Olufsen’den yeni kulaklık: Beoplay EX

Bang & Olufsen’den yeni kulaklık: Beoplay EX

Global lüks ses sistemleri markası Bang & Olufsen, yeni ürünü Beoplay EX kulak içi bluetooth kulaklığı ses tutkunlarıyla buluşturdu.

Bang & Olufsen’den yeni kulaklık: Beoplay EX

Global ses sistemleri markası Bang & Olufsen, yeni ürünü Beoplay EX ile bugüne kadar ürettiği en çok yönlü true wireless kulaklığı müzik tutkunlarıyla buluşturdu. Hem gündelik yaşamda hem de sporda kullanılabilecek olan Beoplay EX, toplam 28 saatlik kullanım süresi, IP57 suya ve toza dayanıklılık sertifikası, kablosuz şarj kutusu ve aktif gürültü önleme özelliklerine sahip.

Beoplay EX’te her kulaklıktaki 9,2 mm'lik sürücü gücü her yerde hissedilirken ağıza daha yakın olacak şekilde hassas bir şekilde konumlandırılan kulaklık sapındaki altı adet mikrofon ise rahatlıkla arama yapılmasını sağlıyor. Akıllı Beam-Forming teknolojisi de kullanıcının sesi ile diğer sesleri birbirinden ayırıyor.

Beoplay EX’in adaptif aktif gürültü engelleme özelliği, ortamdaki dış sesleri izliyor ve onu kesecek şekilde kendini uyarlıyor.

ANC açıkken 6 saate, ANC kapalıyken 8 saate kadar dinleme olanağıyla ve kablosuz şarj destekli kutusuyla Beoplay EX, toplamda 28 saatlik kullanım süresine sahip.

Bluetooth 5.2 ve aptX(TM) Adaptive teknolojisi ile hem Android hem de iOS'ta düşük gecikmeli dinleme imkanı sağlayan Beoplay EX’in, multipoint eşleştirme ve aynı anda iki cihaza bağlanabilme özelliği bulunuyor.

True Wireless kulaklıklar arasındaki en yüksek koruma sertifikası olan IP57 sertifikasına sahip olan Beoplay EX, 30 dakika boyunca bir metreye kadar suda kalabiliyor ve toza, kuma karşı dayanımıyla da öne çıkıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler