1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Birevim ve Bereket Sigorta işbirliği

Birevim ve Bereket Sigorta işbirliği

Birevim tarafından uygulanan “Tasarruf Teminatlandırma Modeli” Bereket Emeklilik iş birliği ile güçlendirildi. Bu modelle tasarruf sahipleri, Bereket Emeklilik’in sunduğu hayat sigortasıyla tasarruflarını teminat altına alacak.

Birevim ve Bereket Sigorta işbirliği

Bereket Emeklilik ile Birevim, “Tasarruf Teminatlandırma Modeli”ni Bereket Emeklilik iş birliği ile güçlendirdi. Geliştirilen iş birliği sayesinde konut, taşıt ya da çatılı iş yeri teslimatlarında ve teslimat sonrasında oluşabilecek finansal risklere karşı tasarruf planları hayat sigortası ile güvence altına alınacak.

Tasarruflar güvence altında

Kişiye özel hazırladıkları tasarruf planlarıyla, geleceğini planlamak isteyenlere finansal çözümler sunduklarını ve tasarruf finansmanı yöntemiyle Türkiye’de yeni bir dönem başlattıklarını belirten Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, “Daha önce hayata geçirdiğimiz Tasarruf Teminatlandırma Modeli’ni, Bereket Emeklilik iş birliğiyle bir adım öteye taşıyoruz. Tasarruf sahiplerimiz, konut, taşıt ya da çatılı iş yeri tasarruflarını teslim alırken gelecekteki finansal risklerini güvence altına almak için Bereket Emeklilik’in kendilerine özel hazırladığı hayat sigortasıyla korunacak. Çalışmalarımız kapsamında yaptığımız iş birlikleri çok kıymetli. Önümüzdeki dönemde de Bereket Sigorta Grubu ile olan anlaşmamızda olduğu gibi tasarruf finansman sisteminin yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalarımıza ve iş birlikteliklerimize devam edeceğiz’’ dedi.

Ülkemizde son yıllarda katılım finans sistemine dair yaşanan gelişmelerle birlikte katılım finans kuruluşlarının teşvik edilmesinin katılım sigortacılığının gelişimine ciddi katkı sağlayacağını ifade eden Bereket Sigorta ve Bereket Emeklilik Genel Müdürü Mahmut Güngör, “inovatif ve zengin ürün gamımızın yaygınlaştırılmasına yönelik vizyonumuz doğrultusunda, Bereket Sigorta Grubu yeni iş birlikleriyle hizmet ağını genişletmeye devam ediyor” dedi.

Fotoğraf: Solda Av. Mahir Orak ve Mahmut Güngör

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler