1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bodrum sele teslim oldu

Bodrum sele teslim oldu

Bodrum’da denizde oluşan hortumun ardından başlayan şiddetli yağmur, hayatı felç etti. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, ev ve iş yerlerinde su baskınları yaşandı

Bodrum sele teslim oldu

Bodrum’da denizde oluşan hortumun ardından başlayan şiddetli yağmur, hayatı felç etti. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, ev ve iş yerlerinde su baskınları yaşandı. 

Bodrum ile Yunanistan'ın İstanköy Adası arasındaki bölgede, saat 14.00 sıralarında denizde hortum oluştu.

 

Bodrum'a doğru ilerleyen hortum, yaklaşık 15 dakika sürdü. Ardından gök gürültülü yağmur başladı.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nden Gümbet Kavşağı istikametindeki çok sayıda araç su altında kaldı. Bazı araçların kullanılamaz hale geldiği görüldü. Otomobillerinden çıkan vatandaşlar, sel suları nedeniyle zor anlar yaşadı.

Bodrum'da, sağanak sonucu oluşan çamurlu suyun denize döküldüğü Kumbahçe sahilinde ve limanda, suyun rengi kahverengiye döndü.

İlçe merkezindeki Dere Sokak, Gümbet Kavşağı, Bodrum Çevreyolu, Bitez, Ortakent ve Konacık Mahallesi'ndeki dere yatağına yakın kesimlerde su baskınları yaşandı. İçedeki birçok ev ve iş yerini de su bastı.

Ayrıca ilçedeki bazı okullarda öğrenciler mahsur kaldı. Bodrum merkezindeki bazı cadde ve sokaklar da sel suları nedeniyle kapandı. Polis ekipleri, araçların geçişine izin vermedi.

İlçede sağanak yağış nedeniyle elektrik kesintileri de yaşandı. Bodrum Belediyesi ekipleri, cadde ve sokaklarla ev ve iş yerlerine dolan suyun tahliyesi için çalışma başlattı.(NTV)

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler