1. HABERLER

  2. LİFE&STYLE

  3. Canon’dan fotoğraf tutkunları için

Canon’dan fotoğraf tutkunları için

Canon; içerik üreticilerin ve amatör fotoğrafçıların tutkularını keşfetmelerini ve yeni yaratıcılık seviyelerine ulaşmasını sağlayan yeni fotoğraf makineleri ve lensleri kullanıma sunuyor.

Canon’dan fotoğraf tutkunları için

Canon; ilk APS-C EOS R Sistemi aynasız fotoğraf makineleri olan EOS R7 ve EOS R10’u görücüye çıkarıyor. Fotoğrafçılığa ilgi duyanlara, amatör fotoğrafçılara ve içerik üreticilerine önemli avantajlar sunan yeni seri, sosyal medyada takipçilerini artırmak ve içeriklerini zenginleştirmek isteyenlerin gözdesi olma iddiasını taşıyor.

Giderek artan video ve fotoğraf çekme ihtiyaçlarına yanıt oluşturan ve 30 dakikalık bağımsız klip limitinin üzerine çıkabilen iki fotoğraf makinesi de, hem bir saate kadar 4K 60p çekim yapabiliyor; hem de röportajlar ve etkinlikler gibi uzun süreli içerikleri kaydetme olanağı sunuyor. Bunu bir adım öteye taşımak isteyenler için EOS R7, daha esnek bir montajlama işlemi yapılmasına olanak tanıyor. Dahili flaş donanımlı EOS R10 ister kapalı mekanlar ister loş ışıklı alanlar olsun, farklı ortamlarda çekim yapan fotoğrafçılar için harika özellikleriyle dikkat çekiyor. Çift UHS-II kart yuvası olan EOS R7 çekimlerin hemen yedeklenmesini, fotoğraf ve videoların ayrı ayrı kaydedilmesini ve her karta farklı formatlarda kayıt yapılmasını da destekliyor.

Görüntüler anında Youtube’a yükleniyor

Fotoğraf makinelerinin her ikisi de Wi-Fi ve Bluetooth™ ile image.canon aracılığıyla YouTube’ta akış yapabiliyor.

İki yeni RF-S lens fotoğraf severlerle buluşuyor

Canon, bunların yanı sıra iki yeni RF-S lensini de satışa çıkarıyor. Bu iki yeni RF-S lenslerden bir tanesi, ultra kompakt günlük kullanıma yönelik zum lensi olan RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM; bir diğeri ise çok daha yönlü, yüksek büyütme oranlarına sahip olan RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM.

Önceki ve Sonraki Haberler