1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Dijipol hibrit sigortacılığı hayata geçirdi

Dijipol hibrit sigortacılığı hayata geçirdi

Online sigorta satış platformu Dijipol.com , 30’u aşkın sigorta şirketinden, 10 farklı bireysel sigorta branşında teklif alıp karşılaştırma yapma ve anında satın alma olanağı veriyor.

Dijipol hibrit sigortacılığı hayata geçirdi

180’in üzerinde satış noktası ve şubesi bulunan, sigorta sektörünün 41 yıllık deneyimli firması ÖzserNeo Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.’nin markası olan Dijipol.com, sigortaya dair tüm ihtiyaçlara ister arayarak, ister şubede, ister online çözümler sunuyor.

İhtiyaca Göre Sigorta

Sigorta alıcısı, ihtiyacı olan sigortayı bulup satın alabilmek için derin bir araştırma yapmak zorunda kalıyor. Bu durum hem uğraşa hem de zaman kaybına sebep oluyor. Dijipol.com; bireysel sağlık, evcil hayvan, cep telefonu, tamamlayıcı sağlık, yabancı sağlık, zorunlu trafik, zorunlu deprem, kasko sigortası, seyahat sağlık, konut sigortası gibi birçok sigorta branşında ihtiyaca yönelik en uygun sigortayı karşınıza çıkarıyor.

Kişiselleştirilmiş Hizmet

“Hibrit Sigortacılık” hizmeti kişiselleştirilmiş hizmet alma olanağı sağlıyor. Dijipol.com üzerinden sadece poliçe değil, kişiye özel sigorta hizmeti alınıyor. Sigorta alıcısı dilediği her an, oturduğu bölgeye en yakın şubeden, telefon veya yüz yüze iletişimde bulunabileceği bir temsilciye sahip oluyor.

Kolay Erişim

Sigorta alan kişi, e-imzalı poliçeler sayesinde, kargo ve kaşe gibi işlemler ile uğraşmadan poliçesine ve tüm detaylara kolayca erişim sağlayabiliyor. Ayrıca şubeye gitmeye gerek kalmadan, yüksek veri güvenliği ile sigorta poliçesini dijital ortamda sorunsuz bir şekilde saklayabiliyor.

Kesintisiz Destek

Sigorta satın alındığında teminatın devreye gireceği durumun ne zaman geleceği belli olmuyor. Bu yüzden her an hazırlıklı olmak gerekiyor. Hasar anında hızlı bir şekilde yanıt alabilmek çok önemli. Dijipol.com, online olarak size hızlıca dönüş yapıyor ve dilerseniz 7/24 müşteri temsilcisiyle iletişime geçmenizi sağlıyor.

Poliçe Yenileme Takibi

Sigorta poliçesi yenileme tarihleri her zaman gözden kaçabiliyor. Ya da firmalar sormadan poliçeleri yenileyerek çeşitli sorunların oluşmasına neden olabiliyor. Poliçe yenileme zamanı geldiğinde Dijipol.com, hatırlatma yapan ücretsiz servis hizmetiyle poliçe durumunuzu takip edip, poliçe yenilemenizi pratik olarak yapmanıza imkan veriyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler