1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Dijitalleşen acentenin operasyon yükü azalıyor

Dijitalleşen acentenin operasyon yükü azalıyor

Fibaemeklilik, acente kanalında 2021 performansına ilişkin değerlendirmeler yaparken 2022 yılı hazırlıkları kapsamında gündemdeki konuları da paylaştı.

Dijitalleşen acentenin operasyon yükü azalıyor

Acentelerinin dijitalleşmesi için çalışan ve bu kapsamda acentelerine pek çok destek sunan Fibaemeklilik, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle de acentelerin müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılamasını sağlıyor.

Özellikle pandemi döneminde dijitalleşmenin öneminin daha net ortaya çıktığını belirten Fibaemeklilik Satış Kanalları Birim Müdürü Erhan İleri şunları ifade etti:

“Fibaemeklilik olarak acentelerimizin kendi web sitelerinden satış yapabilecekleri online satış alanları açıyor, müşterilerine sundukları ürünleri müşterileri ile yüz yüze gelmeden imzasız satış sürecimiz sayesinde hızlı üretim yapabilme imkanı veriyoruz. Acentelerin de dijitalleşmesini ve kendi kanallarında güçlenerek büyümesini önemsiyoruz. Bu alanda yaptığımız yatırımların meyvesini pandemide almaya başladık; acentelerimiz bu dönemde satışlarını uzaktan yapabildiler. Üretim ve bakım sürecinde sunduğumuz hızlı ve kolay çözümler zamanlarını daha çok satışa ve müşteriler ile iletişime ayırmalarına destek oldu. Müşterilerinin sözleşmelerinin fon yönetimini portföy yönetim şirketlerine devrederek operasyonel yüklerini azaltırken müşterilerinin de değişken önerilerde anlık fon değişimi yapabilmelerini sağladılar Acentelerimiz müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak fon çeşitliliği ile müşteri ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunabildiler. Hizmetlerimizle ve müşteri ihtiyaçlarına yönelik geliştireceğimiz ürünlerle acentelerimizi bir adım öne taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.”

2022 için satış platformunun güncelleme çalışmalarını tamamlamak üzere olan Fibaemeklilik, raporlama ve takip gibi noktalarda da yapacağı yeniliklerle acenteleri daha da güçlendirmeyi hedefliyor. 

Acenteler üretim ve karlılığa göre ödüllendiriliyor

Fibaemeklilik, acente segmentasyon sistemi ile acentelerini hem satışlar hem de müşterilerine verdikleri hizmetler doğrultusunda ödüllendiriyor. Ödül alma kriterleri şeffaf bir şekilde belirlenerek, tüm acentelerin ödül almak için çalışması teşvik ediliyor. 2021 kapanırken acentelerinin yılı hangi segmentasyonda tamamlayacaklarını merakla beklediklerini belirten İleri, “Acente segmentasyon yapımız üretime ve karlılığa dayalı ve buna bağlı olarak da avantajlar sunan dinamik bir yapıda kurgulandı. Üretim ve gelişime bağlı acente segmentasyonumuz ile fark yaratan ve lider acentelerimizi izliyoruz. 2022 ödüllerini de şimdiden hazırlıyoruz” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler