1. HABERLER

  2. LİFE&STYLE

  3. Ev konforunda yelkenli deneyimi

Ev konforunda yelkenli deneyimi

Yelkenciliği basitleştirerek özgürlük hissini konforla buluşturmak üzere yola çıkan YYachts tekneleri, ev konforunda lüks bir yelkenli deneyimi sunuyor.

Ev konforunda yelkenli deneyimi

Alman yelken yarışçısı Michael Schmidt’in kurucusu olduğu YYachts, yelkenlilerin her alanı, kişiye özel olarak değiştirilebilen modüler yapıda tasarlanıyor. Sipariş aşamasında sahibinin kişisel zevkine göre düzenlenebilen yelkenlilerin, mutfağından yatak odasına tüm yerleşim yeri değiştirilebiliyor. Dekorasyonunda ahşabın sıcaklığından yararlanılan YYachts yelkenlileri aile ile birlikte bir tatil geçirebilecek geniş alanlara sahip.

Yakıt tüketimi ve kullanım kolaylığı avantajı

Karbon fiber ve sürdürülebilir malzemeden üretilen YYachts yelkenlileri, hafifliği sayesinde hız ve performans sunarken, solar panelleriyle enerji ve yakıt tasarrufu sağlıyor. Hafif rüzgarlarda bile, rüzgâr hızı kadar hız yapan yelkenliler yakıt tüketimini de önemli ölçüde azaltıyor. Otomatik kontrol sistemleri ile kullanım pratikliği yaratan YYachts modelleri ile geniş bir mürettebata ihtiyaç duymadan sadece iki kişiyle bile güvenle denize açılabiliyor. İki adet Nanni motoruna sahip YYachts’lar, manevra ve yanaşma kolaylığı sunarken, 2.2 metreye kadar inebilen teleskopik salmasıyla, sığ bölgelere, kıyıya ve marinalara güvenle yaklaşabiliyor. Tüm dünyada yılda sadece 25 adet üretilen YYachts yelkenlilerinin teslimi, bir yıl içinde gerçekleştiriliyor.


Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler