1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Garanti BBVA Emeklilk'ten TSS'de yüzde 37 indirim fırsatı

Garanti BBVA Emeklilk'ten TSS'de yüzde 37 indirim fırsatı

Garanti BBVA Emeklilik, BES’li müşterilerine Tamamlayıcı Sağlık Sigortası hizmetini yüzde 37’ye varan indirimlerle sunuyor.

Garanti BBVA Emeklilk'ten TSS'de yüzde 37 indirim fırsatı

Garanti BBVA Emeklilik, Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) dahil olan müşterilerine Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) hizmetini yüzde 37’ye varan indirimlerle sunduğunu açıkladı. Şirket, 1-31 Aralık tarihleri arasında mevcutta Garanti BBVA Emeklilik’te BES’i olup TSS yaptıran ya da TSS ile birlikte BES başlatan müşterilerinin sözleşmelerine ek 200 TL hediye edecek. Çocuklara BES sözleşmesiyle birlikte TSS yaptıranlar ise BES birikimlerine ek 300 TL kazanacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, “Müşterilerimizin birikimlerini büyütüp fonlarda değerlendirmelerini sağlarken, sağlıklarını da güvence altına alacak uygulamaları hayata geçiriyoruz. 2022 yılının Nisan ayı itibarıyla Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünümüzün satışına başladık. Sağlık sigortası ürünlerini çeşitli avantajlarla müşterilerimize sunuyoruz. BES’i olan müşterilerimiz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçelerinde yüzde 37’ye varan indirimlerden yararlanabiliyor. Aynı zamanda müşterilerimiz başlattıkları poliçe kapsamında ücretsiz check-up ve diş bakım hizmetlerinden faydalanabiliyorlar" dedi.

Çocuklara BES'in hayata geçeli henüz 1,5 sene olmasına rağmen şimdiden 500 bini aşkın çocuğun bireysel emeklilik sistemine dahil olduğunu kaydeden Göçer, sistemdeki her 5 çocuktan 1’inin BES birikimi yapmaya şirketleriyle başladığını vurguladı.

Yeni doğan bebeklerin 14 günden itibaren tek başına sigortalanabiliyor olmasının çocuklara TSS ürününün en büyük avantajlarından birisi olduğunu kaydeden Göçer, anne adaylarının ise kendilerine yaptıracakları TSS sayesinde doğum teminatının avantajlı hizmetlerinden faydalanabildiklerine dikkat çekti.

Göçer şöyle devam etti: "Sağlıklarını bizimle güvence altına alan tüm müşterilerimiz için asıl dileğimiz sigorta ürünlerini kullanmak durumunda kalmamaları; bugünden kendilerine, sağlıklarına iyi bakmaları. Bu amaçla Tamamlayıcı Sağlık Sigortası müşterilerimizin tamamı iyi yaşam platformumuz Sağlıklı Yaşa’daki online etkinliklere tamamen ücretsiz olarak katılabiliyor ve kendilerine bugünden iyi bakıyorlar. Müşterilerimizin de Sağlıklı Yaşa’ya olan ilgileri oldukça yüksek. Kendilerine iyi bakmanın yollarını keşfettikleri bu yolculukta en çok meditasyon, kişisel gelişim & koçluk ve fitnesss derslerini tercih ediyorlar. ” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler